Bojan Tomović : SUPU SAM SIPAO 5 PUTA JER SAM TAKO VEROVAO DA ĆU DOBITI 5 U ŠKOLI!

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

Ime i prezime : Bojan Tomovic

Zanimanje : Estradni umetnik

 

SUPU SAM SIPAO 5 PUTA JER SAM TAKO VEROVAO DA ĆU DOBITI 5 U ŠKOLI!

DETINJSTVO PAMTIM PO..

Po bolnicama, jer sam nažalost dosta vremena u djetinjstvu proveo upravo po bolnicama, što zbog mene, što zbog moje majke koja je od porodjaja sa mnom stalno bila bolesna,tako da zaista ne volim ni da se sjećam djetinjstva, zapravo ničega prije moga punoljetstva.Volio bi da izbrišem iz sjećanja skoro sve što mi se dogodilo prije 2000 godine.

NAJVEĆA “ZLOĆA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADIO JE?

Kažu mi da sam bio nezgodan, i da sam išao iz krajnosti u krajnost, ili tiha voda ili explozija, nikada nisam imao sredinu. Sestri sam bacio u kantu za smeće, lutku Lepu Brenu, jer sam bio ludo zaljubljen u Brenu tada, imao sam 7,8 godina,a moj (pokojni) Tajo nije htio da mi kupi tu lutku sa Breninim likom, jer zaboga dje će Crnogorac da ima lutku, haaaa, tako da je sestrina “Brena” završila u kontejneru. Poslije mi bilo žao, al zaista,priznao sam, pa me moji izmlatili samo tako 😉 tako da ne priznajte ništa, jer ko priznaje pola mu se dodaje, hahaaa.

ZAMIŠLJAO SAM DA CU BITI…

Ovo što sam sada, pjevač,kompozitor, textopisac,da imam svoj mali muzički studio, da se bavim onim čime volim i za šta sam se školovao a to je, naravno muzika.

IGRICA KOJU PAMTIM…

Super mario.

NADIMAK SAM DAO – KOME?

Mene su zvali Boko, Bojo, Boce, a ja sam dao nadimak/ime mojoj maloj Maltezerki Mazi.Moja žena je htjela da se zove Lora,no ja kad sam je prvi put vidio izgledala mi ja kao Maza i zaista je prava Maza, baš joj ime pristaje, život nam je uljepsala.

MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Kad sam bio mali kačamak i to onaj pravi Crnogorski smočani, to su moja Baba i strina često pravile, a sada obožavam kineska jela i paste.

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNAČI ŠTA?

Ne znači mi ništa jer to mi je licemjerno i nažalost nerealno, zato što su danas prava prijateljstva jako rijetka. Svi se kao vole,super su,drugari su, a ovamo se ogovaraju, spletkare jedni drugima,pi, isto kao na estradi i po snimanjima emisija, koja su mi se zato i smučila i izbjegavam maximalno sva ta usiljena estradna okupljanja gdje većina glumi dobre kolege, a jedni o drugima misle uglavnom sve najgore.

DEČIJA PESMICA KOJU SI PEVAO?

Moj Tajo je meni kad sam imao 3 godine kupio male gusle i Crnogorsku kapu, tako da nisam baš vest sa dečijim pjesmicama ali smo zato i mladji brat i ja prvo zapjevali Pivljanku i ostale Crnogorske pjesme pa tek onda sve ostalo. Tako da mi je eto prva pjesma od Zorana Kalezica koga jako cijenim kao umjetnika a voli ga i cijela moja porodica, familija, zapravo volimo njegove Crnogorske pjesme, tako da mi je Kalezic i na svadbi pjevao, bio je ” special guest star” 😉.

NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRŽAO JE?

Da obavezno supu sipam 5 puta jer sam tako vjerovao da ću dobiti 5 u školi, to i danas radim , što moga brata užasno nervira, haaaa…

BAJKA KOJU PAMTIM JE?

Iskreno,ne pamtim ni jednu, bilo bi lijepo da je život poput bajke, ali nam je uglavnom poput drame ili psiho trilera.

 

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tamara Matić : Goste često iznenadim brzom hladnom tortom!

Ime i prezime: TAMARA MATIĆ Zanimanje: novinar “SVETA” GOSTE ČESTO IZNENADIM BRZOM HLADNOM TORTOM!   Svaki problem gledajte kroz osmeh! Ne postoji ništa što nije rešivo i uvek zapamtite da niste samo vi sa problemom svaki čovek na svetu ima probleme i smatra da su za njega najveći,zato sve posmatrajte […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now