Dejvid Nez ekskluzivno za Balkan Stars

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Dejvide, hvala na odvojenom vremenu za naš portal.

Za početak nam reci odakle dolaziš, kad si počeo da se baviš muzikom, da li si imao muzičkog uzora na početku karijere?

Dolazim iz Beča, imam 28 godina. Muzikom se bavim da kažem poslovno već skoro 9 godina. A pevusim već od svoje 14 godine. Dolazim iz muzičke familije. Otac mi je Acko Nezirović.

Iza sebe imas veoma uspešnu saradnju sa MC Yanko-m, pa mozeš nam nešto više reći o tome ?

Yankoo i ja se znamo već dugo dugo godina. Ja mislim da je čak od početka 2010 kad sam počeo da radim kao MC u diskoteci. Jedan naš zajednički drug je za to sve kriv da kažem tako da sam upao u Disko sceni. Hahah pozdrav za Dj Seggy-a. A Yankoo i ja smo radili tri godine zajedno i snimli dva dueta i jedno solo pesmu sam snimio za njegovu izdavačku kuću. Nakon tih tri godina sam jednostavno rešio da krenem svojim putem. Zahvalan sam mu zato što sam s njim prošao dosta gradova, upoznao divne ljude. Bilo je stvarno nezaboravno vreme. Mi smo inače u dobrim odnosima jer se mi nismo uopšte posvađali ili slično. Jednostavno mora čovek sam.

Pre nekoliko dana si izdao novu pesmu, Robija, možeš li nam nešto više reći o njoj, ko su autori pesme ?

Za pesmu robiju je zadužena KDM ekipa. Rimski, Corona i Filip Mladenović ( OneMusic) oni su mi tu pesmu da kažem BENGER uradili. Zahvalom kuma svog je došlo do te priče sa njima. Momci su BRAĆA i veliki pozdrav za njih. Izdavač pesme je produkcija IMPERIA.

Koja ti je od pesama posebno draga, možda neka autobiografska ?

Što se autobiografske pesme tiče ima ih mnogo. Sve zavisi u kakvom sam raspoloženju 😁 volim raznorazne vrste muzike slušati.

Kakvi su ti planovi za naredni period, neko posebno gostovanje gde nastupaš da li bi izdvojio 🙂 ?

Planovi su ovog leta ODMOR to mi baš treba. Na novoj pesmi se već radi tako da bi u septembru trebala da izadje. Neću za sad ništa reći ko radi produkciju 🙂 iznenadjenje

 

Semir Kaljic Tetak

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Josip Bilanović, novo lice SJ Studija!

Josipe, hvala Vam što ste odvojili vreme za naš portal! Kad si odlučio da se baviš muzikom? Za početak, zovem se Josip Bilanović , nadimak mi je Jole. Zahvalio bih Vam se što ste odvojili prostor za mene na Vašem portalu. Ljubav i talenat prema muzici naslijedio sam od svoje porodice […]

Subscribe US Now