“Waikiki 2018” kolekcija Marine Banović Džuver ostavlja bez daha!

admin
1 0
Read Time:47 Second

“Waikiki 2018” kolekcija Marine Banović Džuver ostavlja bez daha!

Crnogorska kreatorka Marina Banović Džuver uskoro će predstaviti novu kolekciju pod nazivom ,,Waikiki 2018“, i to upravo na plaži Waikiki u Seljanovu. Kreatorka je pripremila ljetnju kolekciju, izrađenu od prirodnih materijala: pamuka, lana i svile. Modeli predstavljaju nastavak istoimene kolekcije, uspješno lansirane prošlog juna na reviji održanoj na ovom predivnom mjestu.” Kao što se očekuje od ljetnje kolekcije, izrađena je od najfinijih tkanina prijatnih za duge ljetne šetnje.

Asocira na radost, smijeh, ples, na ljubav, na ono što za sve nas znači ljeto”, najavila je Banović-Džuver. Revija je dio junskih promocija popularne ljetnje destinacije, koja važi za jednu od najlješpih malih uvala na crnogorskom primorju.

Popularni Waikiki resort, stjecište hedonista i zaljubljenika u čistoću modro plave morske vode, reviju organizuje povodom početka ljetnje turističke sezone 2018.

Frizura: Đuro Krivokapić

Make – up: Cosmetics

Kosa: Alfa Ton Lekić

Naočare: Optika “Optotim” (radnje u Podgorici, Budvi i Baru)

Fotografija: Marko Gardašević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dragan Marinković MACA : IZIGRAVAO SAM BRUS LEE-a I MAMI SKALPEROM PODERAO ZAVESE

Ime i prezime:Dragan Marinković MACA Zanimanje: glumac,voditelj,showman Ovaj elokventni, inteligentni, duhoviti bosanskohercegovački glumac glumio je u preko 60 teatarskih uloga, u filmovima, serijama, 2007 godine učestvovao u VIP Velikom bratu. Brojni projekti imaju njegov pečat : MACA SHOW,RUSKI RULET,AUDICIJA, … DETINJSTVO PAMTIM PO… Po promrzlinama kad se sankam. Po klikerima i […]

Subscribe US Now