Predmet žudnje: “Mara“ nakit

admin
1 0
Read Time:42 Second

Unikatni, ručno rađeni “statement” nakit iz radionice “Mara”, iza kojeg stoje sestre Marija i Milica Šćekić je uvijek inovativan, originalni i prelijep, a komadi su rađeni sa mjerom i ukusom, kako bi izgledali harmonično i elegantno. Rad, materijali i kompozicija, kao i ogromna pažnja koja je posvećena detaljima su nešto što ovaj brend čini drugačijim.

Njihovi atraktivni i upečatljivi komad nakita sigurno će vas ostaviti bez daha. Inače, “Mara” nakit je već 5 godina prisutan na tržištu kao brend za izradu nakita, i može se reći da su prvi kod nas počeli sa izradom “statement” nakita, a ono po čemu se “Mara” odvaja je svakako rad i kvalitet, kojim su svi oduševljeni!

Ono što su nam rekle ove dvije divne djevojke je i to da nas u novoj kolekciji koju uveliko pripremaju čeka mnogo noviteta, a mi se radujemo njihovom predstavljanju!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mile Kitić svojom novom pesmom vraća Vas u sećanja na rodni kraj

Mile Kitić je obradovao svoje fanove novom pesmom. Ovoga puta pesma govori o svom rodnom kraju, kratka životna priča u kojoj će se pronaći mnogi naši ljudi koji su nekada davno otišli iz svog rodnog kraja!    Mile Kitic – Kuća kraj puta

Subscribe US Now