PRIJEDOR U ZNAKU MEĐUNARODNOG FUDBALSKOG TURNIRA ZA DECU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

“Treći međunarodni dečiji festival trofej Urije Prijedor 2018” od 10-12.8.2018 godine održaće se po prvi put u gradu na Sani u kom učestvuju pioniri i predpioniri. Organizator ovog međunarodnog sportskog događaja Slaviša Kralj (FK “Radnik Urije”) rekao je da je motiv ove organizacije početak gradnje stadiona na Urijama a ujedno i dobra uvertira za obeležavanje 100 godina fudbala u Gradu Prijedoru koje je na programu naredne godine.

Želja mi je da turnir postane tradicija jer karakter događaja je međunarodna saradnja klubova i dizanje fudbala na veći nivo u Prijedoru, rekao je Kralj.

Mnogi od učesnika su klubovi koji su velikani fudbala a turnir ima ukupno 15 učesnika :Dinamo Zagreb(HR), Crvena Zvezda (SRB), Olimpija Ljubljana(SLO), Spartak Subotica(SRB), Rabotnički Skoplje(MKD), Domžale Ljubljana(SLO), FK Sloboda Tuzla(BiH), FK Borac(BiH), FK Krupa(BiH), FK Radnik Urije(BiH), FK Kozara Stars Gradiška(BiH), FK Sloboda Bubamara Novi Grad(BiH).

Utakmice su na programu u petak od 17:30h ,subotu od 10h-13h zatim od 17h-19h i u nedelju kad se igraju polufinale i finale od 10h-18h nakon čega sledi dodela medalja,priznanja i pehara.Utakmice će se igrati na više stadiona u Prijedoru, Novom Gradu i Krupi na Vrbasu a sudiće sudije Gradskog fudbalskog saveza Prijedor.

Partneri projekta su pored Grada Prijedora i Gradski fudbalski savez, Fudbalski savez Prijedor i Novi Grad, Područni fudbalski savez, Fudbalski savez RS, DOO Euroeko tim Krupa na Vrbasu, Turistička organizacija Prijedor, Models by Jelena Govedarica. Medijski pokrovitelji su ITC Kozarski vjesnik Prijedor, Elta tv, Srpska kafe, Sportski žurnal, AS info, Nezavisne novine, Balkan Stars.

Za dolazeće ekipe spremili smo svečani otvor uz program kojim ćemo predstaviti Grad Prijedor i performans naših fudbalera FK Radnik Urije u saradnji sa Models by Jelena G, kojim ćemo malo pomeriti granice,rekao je organizator Slaviša Kralj i istakao da događaju prethodi višemesečna organizacija koju su daleko olakšali kontakti i brojni odlasci FK Radnik Urije na brojne turnire u zemlji i inostranstvu kod klubova koji će sada biti naši gosti.

 

PR dogadjaja Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hadži Duško Đurđević : STRINI SAM DAO NADIMAK "LUDA STRINA" A KOMŠIJI "MONSTRUM"

Ime i prezime: Hadži Duško Đurđević ‚‚VIDOVITI DALI‚‚ Najuspešniji vidovnjak u Evropi, a poznat širom sveta, svojim je moćima, koje mu je dala Sveta Petka, pomogao velikom broju ljudi. Knjige koje je napisao su: “Putovanje u središte duše”, “Čarolija duše”. STRINI SAM DAO NADIMAK “LUDA STRINA” A KOMŠIJI “MONSTRUM” DETINJSTVO PAMTIM […]

Subscribe US Now