SANJA LOVČEVIĆ NOVA MISS BEOGRADA!

admin
0 0
Read Time:36 Second

Sanja Lovčević nova je Miss Beograda. Kompanija Miss Yu sinoć je uz pomoć stručnog žirija birala i dodelila krunu najlepšoj Beograđanki. Sanja je kao glavnu nagradu dobila stipendiju za fakultetsko četvorogodišnje školovanje Fakulteta za projektni menadžment, inovacije i IT .

Za revijalni program tokom večeri pobrinule su se između ostalih i Jasna Đokić, Sara Reljić , Ivana Jordan, Maja Marinković.

-Pre svega izuzetna je čast biti deo ovakvog takmičenja. Želela bih da se zahvalim na ogromnoj podršci Vesni de Vinči i Milanki Đordjević ispred kompanije Miss Yu. Ništa manju zahvalnost dugujem i našem koreografu Miroslavu Pucijaševiću na ogromnom trudu i zalaganju da sve bude na svetskom nivou. Predivno iskustvo koje sam doživela zahvaljujući ovim ljudima, otkrila je Sanja za naš portal.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tina Ivanovic demantovala pisanje pojedinih medija!

Pevačica Tina Ivanović oštro je demantovala pisanje pojedinih portala i medija o svojoj bolesti. Naime, na internetu se pojavila vest da pevačica se bori sa kancerom i da je zbog toga odlučila da ode od kuće i ‚‚utehu‚‚ potraži po raznim klinikama i ‚‚svetim‚‚ mestima.  Na svom instagram profilu Tina […]

Subscribe US Now