Glamur i elegancija u novoj “Fusion De Mode” kolekciji!

admin
1 0
Read Time:45 Second

Nova kolekcija brenda “Fusion De Mode” donosi svjetske modele, proizvedene od najkvalitetnijih materijala, sa mnogo detalja, ručnog rada i ljubavi protkane kroz svaki komad, koji odiše originalnošću i potpunom autentičnošću. Spoj savršenih materijala i mnoštvo detalja ovu kolekciju čine pravim malim umjetničkim djelom.

Ne pristaju na kompromise kadasu u pitanju kvalitet i dizajn, a takvi su upravo i njihovi modeli. Kada su kreirali ovu kolekciju, muze su im bile djevojke koje se ne boje da biraju i koje se ne boje da glasno i jasno stave do znanja da jednim pogledom mogu da pokore svijet.

Svaki komad u kolekciji ostavlja bez daha, od haljina i ogrtača do kompleta i odijela, a vama samo ostaje da u njima osvojite svijet!

Svi modeli brenda mogu biti izrađeni u bojama koje vi želite, a Fusion De Mode je tu da izazove “woow” efekat i da vam pomogne da i bez riječi kažete ko ste!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ANA STANIĆ O PLANOVIMA I ESTRADI

Gosti emisije “Portret Plus” ovog četvrtka su: Biljana Oljača, Minja Miletić, Ana Stanić i Boško Jakovljević. – Biljana Oljača govori o svojoj knjizi koja je posvećena uspehu, karijeri kako ostvariti postavljeni cilj.  – Minja Miletić poznato TV lice prisetila se početaka  svoje karijere , zbog čega je izabrala  novinarstvo, da […]

Subscribe US Now