PAMTIM PEVANJE SA IVANOM SELAKOV

admin
0 0
Read Time:55 Second

Mladi talentovani Miloš ispunio je svoj dečački san! Snimio je svoju prvu pesmu.

Miloš Belić rodjen je 10 jula 1991 godine u Čačku. Živeo je i odrastao u selu pored Mrčajevaca – Bečanj. Tu je živeo do svog završetka srednje škole, kasnije upisuje fakultet. Upisao je visoku turističku školu u Beogradu i tada njegov život počinje u Beogradu. Pored visoke škole završio je i školu pevanja kod Ivane Selakov na šta je posebno ponosan. Afinitete i ljubav prema muzici pokazuje od malih nogu.

Uvek je imao cilj da se bavi muzikom, što mu se i ostvarilo. Pesma ,, SVE JE LEPO KAD LJUBAVI IMA” je pesma koja mu je se svidela na prvo slušanje i smatra da će naći put do slušalaca, jer ljubav i vera su pokretači za sve!

Nije se okušavao u muzičkim takmičenjima i nema u planu. Pamti pevanje sa Ivanom Selakov na koncertu škole pevanja ali i tremu koju je osetio radi osećaja odgovornosti prema svojoj mentorki Ivani. Snimljenom pesmom otvorio je sebi estradne puteve kojima će, sigurni smo, zaplivati sigurno i dugotrajno!

 

Miloš Belić – Sve je lepo kad ljubavi ima

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

GASTOZZ VOLI ŽENE KOJE ZVOCAJU I LJUBOMORNE SU

-Gastozz nam je otkrio da on voli žene koje su glavne u vezi žene koje zvocaju, stalno misle na svoj izgled, koje su ljubomorne ali ne voli žene koje su duhovite!!!- – Gosti današnje Naše Nedelje su Milena Ćeranić, Ćemo, Gasstoz, Suzana Mančić i Nikolina Kovač.  Tema : Šta muškarci […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now