KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ UVELIKO SE RADUJE PROMOCIJAMA

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Ona je sve, samo ne obična književnica. Nikada nije volela da se pridruži trendovskim pojavama, već je stvarala emocijama, dušom i srcem. Kada se pojavila prvi put na televiziji, niko nije očekivao da će upravo ova žena za veoma kratko vreme postati uspešna, a da će se njeni romani prodavati neverovatnom brzinom. A je l znate zašto? Zato što naš narod misli da ste uspešni samo ukoliko se “slikate”. Znala je i ona sve to, ali je bila strpljiva i svaki svoj potez radila je stihijski.

Danas za njene romane vlada veliko interesovanje. Danas je i medijski prisutna jer je dobila svoju književnu publiku koja želi da čuje i njeno mišljenje koje nije vezano isključivo za profesiju kojom se bavi. Ona je Angelina Petrović.

Nedavno je svoj poslednji i još uvek aktuelni roman “DUHOVI DUŽ DRINE” promovisala u Prijedoru, a odmah nakon toga i u Kotor Varoši.

– Uvek sam nasmejana, ali to ne znači da nemam probleme. Međutim, nikada ne bih oprostila samoj sebi da sa neke promocije bilo ko ode nezadovoljan. Na svakoj svojoj promociji, nezavisno da li su u pitanju veliki gradovi ili neke varošice, ostavljam svim tim ljudima i srce i dušu na dlanu. Često i popričam sa njima, posavetujem ih, bez obzira što i sama imam situacije sa kojima se bori svaki čovek. Ali ja sam tu da usrećim svoje čitaoce i da im budem na raspolaganju. Oni to svakako prepoznaju i nagrade. Možda će zvučati kao floskula, ali da nije njih, ne bih ni ja postojala kao književnica, samim tim ni moja ostvarenja, iskrena je Angelina.

I dok promoviše roman “DUHOVI DUŽ DRINE”, uveliko radi na sledećem, osmom romanu, koji će biti objavljen početkom sledeće godine i zvaće se „USPAVANKA ZA MRTVE“.

A do tad, njena književna turneja se nastavlja.

– Radujem se druženju sa svojom publikom, ali mislim da se raduju i oni. To je jednostavno razmena energije. Pisanje me čini živom, oblikuje me kao čoveka i zaista sam srećna i privilegovana što mogu da radim, ali i da pristojno živim od posla koji volim najviše na svetu, ushićeno priča Angelina i najavljuje sledeća gostovanja.

– 7. decembra sam u Višegradu, u pitanju je Mala sala Doma kulture, sa početkom u 19 časova. Svakako bih volela da pomenem i organizatore bez kojih ne bih mogla sve sama. U pitanju je JU Narodna biblioteka “Ivo Andrić” i JU Dom kulture Višegrad. Ivana Mačar kao bibliotekar biće domaćin ovog književnog događaja. Dok sam u Šekovićima već 11. decembra, u Narodnoj biblioteci “Šekovići” s početkom u 18 časova. Gosti će biti i Žensko pjevačko društvo “Lovnički žubori”, završava na kraju Angelina Petrović.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kakve bunde će se nositi ove zime?

Čupavo, mekano i toplo krzno, pravo ili vještačko, nosi se i ove zime. Ako ne volite bunde, možete ogrnuti okovratnik. Već par sezona aktuelno je miješati stilove, a moda stremi ka prefinjenim i dragocenim stvarima. Jedna dobra bunda može nadživjeti skupu brendiranu tašnu ili majicu, a pri tom pružiti mekoću […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now