“LC Waikiki”: moda za sve konačno i u Podgorici!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

“LC Waikiki”, vodeći turski modni lanac specijalizovan za odjeću i aksesoar za muškarce, žene i djecu otvorio je, svečanim presijecanjem vrpce, svoj prvi maloprodajni objekat u Crnoj Gori, u TC “Laković”, u Podgorici. Dugo najavljivano otvaranje prodavnica u Crnoj Gori izazvalo je veliko interesovanje građana, koji su u redovima čekali zvanično otvaranje objekta.

 

Otvaranje ovog maloprodajnog objekta privuklo je pažnju crnogorskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svjetske modne trendove, i što je najvažnije, zbog pristupačnih cijena proizvoda. “LC Waikiki” nudi modne kolekcije za cijelu porodicu i sve uzraste, od odjeće za bebe, djecu i tinejdžere, pa do kolekcija za žene (posebna kolekcija namijenjena trudnicama) i muškarce. Ono što ovaj brend izdvaja iz mora sličnih brendova jeste definitivno najbolji odnos cijene i kvaliteta. Kombinacija dobro poznatog turskog pamuka, modernog dizajna i prihvatljivih cijena je svakako ključ njihovog uspjeha.

 

 

Filozofija brenda je da svako zaslužuje da se dobro obuče po pristupačnoj cijeni, pa LC Waikiki omogućava ljudima da uživaju u modernoj odjeći, koja je dostupna svima po povoljnim cijenama. Rast kompanije je konstantan tokom 20 godina, kako na domaćim, tako i na međunarodnim tržištima. Novootvoreni objekat prepoznatljiv je po jedinstvenom vizuelnom identitetu, prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje, koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VLATKA KARANOVIĆ: PREKO TRNJA DO USPEHA!

Mlada talentovana drvarčanka Vlatka Karanović, na javnu scenu kročila je duetom sa Bajom Malim Knindžom “IDEMO MALENA” koji joj je donio prepoznatljivost i sigurno mesto na estradnoj sceni. Nakon toga snimila je tri albuma sa kojih su joj brojne pesme ostale zapažene:”Ružin trn”, “Otkud ti na mojoj svadbi”… Cela 2018-ta […]

Subscribe US Now