SUZAMA LEČIM TUGU A OSMEHOM KRASIM AURU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Dijana  Đorđević, novinar I voditelj tv Kopernikus ( K::cn1)

 

Novinarstvom se  bavim  skoro 10. godina  ali ono na šta sam posebno ponosna je moja autorska emisija ,, Sve  strane ljubavi,, koju vodim i uređujem i koja se emituje  svake subote od 21:15h na tv Kopernikus (K::cn1)   repriza je nedeljom od 09:35h . Ona predstavlja jednu potpuno drugačiju pozitivnu, ljudsku stranu  poznatih i ostvarenih sagovornika koji javno  govore o svojim usponima i padovima, o svojoj životnoj filozofiji, duhovnosti, unutrašnjem miru,ljubavi o tome kako uspeti i opstati zahvaljujući svom talentu, upornosti, radu. Duboko verujem  i radim na tome da baš upravo  moja emisija bude prepoznatljiva  a vremenom i moja lična karta za dalje napredovanje.

Volim prirodu,  putovanja, svoju porodicu, svoje drage prijatelje I kolege. Volim umetnost I volim da kuvam kada  mi obaveze dozvole. Volim  da sam nasmejana I pozitivna  I da tu energiju  širim svuda oko mene. Verujem da sreću čine male stvari I da  su najsrećniji oni koji ne očekuju ništa od drugih ,a ipak najviše od sebe. Verujem da jedino prava I iskrena ljubav pokreće sve  I  da je sve u životu  boomerang. Zato  drugima  ne želim ono  što ne bih požela ni sebi.  Svako od nas mora  spoznati svoju svrhu, svoj put jer  je to jedino pravo I vredno. Kopija je puno, budite original sopstvenog  ,, ja,, po cenu  da budete I ne prihvaćeni  jer  hrabri  I dovoljno smeli  uvek ostvare ono što žele. Suzama lečim tugu, osmehom   krasim  svoju auru  a pozitivnim mislima  cello svoje biće. Svoje telo  negujem,  trudim se da se hranim zdravo koliko mi obaveze  dozvole  I da  što više budem    u pokretu.

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Čudo od maskare: essence „I need a miracle“ maskara

Jeste li već pronašli svoju savršenu maskaru? Neke žene su u vječnoj potrazi i uvijek će isprobati novitete, jer je možda baš ta maskara ona idealna. A neke je možda pronađu u novitetu brenda essence, “čudu od maskare”.   “I need a miracle” (“Treba mi čudo”) naziv je maskare brenda “essence” koja se nedavno […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now