Counter Strike besplatan, dodao Fortnite i PUBG mod

admin
0 0
Read Time:58 Second

Veliki uticaj Fortnite i PUBG igara omogućio je dolazak novog moda u CS:GO, ali i to da igra bude besplatna!

Vrtoglav uspeh igara PUBG i Fortnite doveo je do epidemije Battle Royale žanra, kojoj ni imunitet ustaljenih veterana očito nije dorastao.

S tim u vezi je i kompanija Valve, objavila da Counter-Strike: Global Offensive dobija pomenuti mode. Danger Zone, kako je kršten, zatiče 18 igrača na mapi Blacksite, na kojoj će se tragati za oružjem, opremom i novcem, sa pogledima uprtim ka nebu, odakle će dronovi dostavljati pakete.

Pored očekivanog prangijanja, lukritivni zadaci su, shodno CS-u i izbavljanje taoca i miniranje objekata, a kako partija bude odmicala, okruženje će postajati sve tešnje. Igranje u Danger Zone otključava specijalan SMG. Na raspolaganju je solo igranje ili u timu sa jednim ili dva saborca.

Igra je pored ovog režima preuzela i cenu popularnih igara, koje su ga proslavile, tako da je sada CS besplatan! Svi koji su igru kupili, dobijaju Prime statusLoyalty ordenMP5 hekler i pravo na ekskluzivne dropove.

Ova nadogradnja dostupna je i novim igračima, pod uslovom da izdvoje 15 dolara, koliko je igra ranije koštala, objasnio je SK.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sedam razloga zašto ste nesrećni

Uvek sam se pitala zašto ima toliko nesrećnih ljudi. Onih koji neprestano kukaju, žale se, koji su večite žrtve u društvu i koji su kivni na celi svet. Zašto je to tako? Pred vama je sedam razloga koji objašnjavaju izvor vaše nesreće i nezadovoljstva, sa ciljem da se u nekome […]

Subscribe US Now