ĐOLE ĐOGANI OGORČEN NA LEPU BRENU?!

0 1
Read Time:1 Minute, 57 Second

– U mom dokumentarnom filmu koji pripremam je prikazana i svetska istorija muzike. Videće ljudi, veoma je zanimljiv. Urađen je na drugačiji način. Taj film je kao neko vraćanje u detinjstvo. Putovanje kroz vreme. Na početku sam krenuo da radim taj film kao Brena. Sedimo i pričamo o nekim stvarima, međutim, kada sam video njen film, shvatio sam da tako ne treba da radim. To kako je ona radila, ne treba da se radi. Svi sede u stolici i pričaju nešto. Pa onda Saša Popović priča kako je bilo puno para, pa ovo, pa ono, ali nigde suština dokumentarnog filma.

Nisam čuo odakle ona dolazi, ko je ona, ko su njeni roditelji. Samo priče o avionima, kamionima. Ja bih voleo da se niko ne naljuti, posebno ne ona, nije ovo sada “pljuvanje” po tome, samo mi je dala ideju da to tako ja ne radim. Želeo sam ljudima da ispričam i životnu priču. Najlakše je pustiti inserte iz njenih filmova, “Tesne kože”, spotova i tako dalje, to se sve zna. Ali je svakako ceo taj projekat veoma skup, velika produkcija je u pitanju, preko četrdeset ljudi. Uloženo je u to i zapaženo je. Ne kažem ja da to nije dobro, nego je samo meni pokazalo da to ne treba tako jer ja želim drugačije. Ali ako ja želim drugačije ne znači da je to njeno ružno i da nije dobro. Brena čak nije ni želela da gostuje u ovom mom filmu, dok Dragana Mirković jeste.

Čak se priprema i dokumentarni film o Dragani. Ni tu nema Lepe Brene. Ja sam i rekao tim ljudima, koji rade na tome, da ako budu čekali Brenu za izjavu da će to potrajati. Ja sam pristao da se pojavim u Breninom dokumentarnom filmu, ali ona nije želela da meni uzvrati intervju, za potrebe mog filma. Želeo sam preko Brene da odam počast Raki Đokiću koji je i stvorio nju. Samo ja posedujem snimak gde Raka cepa karte za Brenin koncert u Sarajevu.

To je bio poslednji njen koncert pre rata. Žao mi je što se nije odazvala mom pozivu. Na kraju sam rešio da njenu priču u mom filmu svedem na svega dva minuta. Ako nemam njen intervju, ne mogu da pričam o njoj. Sama nije htela, neće je ni biti u filmu, izjavio je Đole Đogani u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Marchelo: “Udahni” najavljuje album

Pisac i muzičar objavio novu numeru, prvu koja je završena za novi projekat Marko Šelić Marčelo pisac i muzičar te predvodnik srpske rap-crossover struje objavio je novi singl “Udahni” sa nadolazećeg albuma “Nojeva varka”. Šest godina nakon albuma “Napet šou” Marčelo je odlučio da izbaci nove pjesme, a u singlu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now