Jasmina Pavlovic, Dama godine u regionu 2018.

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 44 Second

Vrnjačka Banja i hotel „Fontana“ ove godine su bili domaćini gala večeri povodom dodele prestižnog priznanja „DAMA GODINE – REGION”. Prva dodela nagrada ženama ostvarenim u svojoj profesiji organizovana je 2014. godine i za pet godina prerasla je u prestižno priznanje među predstavnicama lepšeg pola. „DAMA GODINE – REGION” je godišnja nagrada koja se dodeljuje istaknutim ženama iz javnog, društvenog i privrednog života iz Srbije i sa Ex -Yu prostora – za rad, društveni doprinos i stvaralaštvo.

Ona je istovremeno promocija i podrška ideje rodne ravnopravnosti i položaja žene u društvu.
Idejni tvorac projekta „DAMA GODINE“ i „DAMA GODINE – REGION“ je Dejan Pantić, predsednik Udruženja „Dete u srcu“, nosilac brojnih nacionalnih i regionalnih priznanja za svoj humanitarni rad i organizaciju događaja posvećenih prevashodno promociji uspešnih žena. Među ovogodišnjim dobitnicama bila je i PR i marketing menadžer hotela „MujEn Lux“ Kopaonik, Jasmina Pavlović, koja ove godine obeležava i deset godina rada u turizmu. – Ovo nije samo moja nagrada već nagrada za sve nas zaposlene u hotelu „MujEn Lux“ Kopaonik, za sve kolege i članove mog tima koji su mi pomogli da dođem do ovog priznanja – istakla je gospođa Pavlović prilikom primanja nagrade „DAMA GODINE – REGION“ i dodala:

  • Nagrada je velika satisfakcija, ali i obaveza da u narednom periodu budem što bolja u svom poslu i da dam svoj maksimum. Drago mi je što se moj rad odražava na poslovanje hotela „MujEn Lux“ Kopaonik, i što na ovaj način mogu da se zahvalim ljudima koji stoje iza ovog brenda i koji su mi pružili mogućnost da se istaknem, da pokažem svoje kvalitete i talente, što mogu da se upotpunosti ostvarim. A ova rođena Beograđanka svojim ličnim primerom dokazuje da je sve moguće: ostvariti se u ulozi majke, supruge, uspešne u svojoj profesiji. Završila je Pravni fakultet, potom i Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u Beogradu. Svoju karijeru započela je upravo u Vrnjačkoj Banji, gde je i donela odluku da izađe iz svoje „zone komfora i svoj lični razvoj prihvati kao celoživotni proces i putovanje na kojem je uspela da realizuje svoje ideje“ i nametne se kao jedna od ključnih osoba u menadžmentu hotela „MujEn Lux“ Kopaonik, koji je sve češći izbor gostiju koji u ovaj turistički centar dolaze poslovno ili sa porodicom, očekujući autentičan, planinski ambijent po svetskim standardima i užitak tokom cele godine. Kompanija „MujEn Lux“, kojoj je društvena odgovornost prioritet, pružila joj je punu podršku da se prvo diskretno, a potom i posvećeno bavi humanitarnim radom i u skladu sa svojim mogućnostima ulepša detinjstvo deci bez roditeljskog staranja. Po njenom mišljenju skromnost je vrlina, a kućno vaspitanje i obrazovanje najvrednije određenje čoveka. Priznaje da je podržana od porodice i kompanije, ali da joj prija kada neko „sa strane“ primeti ono što radi i ume to da ceni i nagradi. Uverena je da uspešnost u poslu ne određuje pol već zalaganje, posvećenost, kvalitet, talenat, zbir ličnih osobina koje pojedinac poseduje. Drago joj je što poslednjih godina žene ruše stereotipe i što je sve više onih na liderskim pozicijama. Na pitanje da li je teško biti uspešna žena menadžer, Jasmina Pavlović kaže: – Kada volite ono što radite ni jedan posao vam ne pada teško. Često postavljam sebi pitanje: Da li je moguće da svaki dan radim ono što volim, ono što me ispunjava, i da sam još plaćena za to?
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ANGELINA PETROVIĆ: UMETNIK MORA DA BUDE SPREMAN DA STRADA ZARAD TOGA DA SVOJU IDEJU IZGURA DO KRAJA!

Sve poznatija književnica Angelina Petrović, nakon nekoliko uspešnih promocija tokom ove godine, odlučila je da za naš portal napravi poslovnu rekapitulaciju, ali i najavi šta nas to očekuje u toku naredne godine.  Kada se osvrnete iza sebe, da li možete da se setite šta ste poželili na dočeku prošle godine […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now