Održana je muzička manifestacija “Zima folk hit”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

U bijeljinskom etno – restoranu “Izvor” održana je muzička manifestacija “Zima folk hit” na kojoj se našao veliki broj estranih lica, ali i menadžera, kompozitora, predstavnika medijskih kuća, muzičara i publike, tačnije ljubitelja dobre muzike i zabave.

Veče je proteklo u više nego prijatnoj i veseloj atmosferi svih učesnika ovog muzičkog druženja, inače samo jednog u nizu ove i proteklih par godina koje organizuje Extra Stars, odnosno novinar Zoran Kisić iz Bijeljine.

U takmičarsko – revijalnom programu učestvovali su Božana Bokica Rodić, Mladen Dolić Dola, Đuro Lončarević, Arijana Arči Kelečević, Ljupče Nedić, Slavko Stojčević, Stevan Stanojević, Mirsad Jarović, Toma Nedić Osečinac, Svjetlana Đurić Cecilija, te muzički gosti Saša Mrkalj, Makivija Maki i Đole Despotović.

U orkestru raspjevane muzičke večeri našli su se Nemanja Stevanović, Đoko Vasić, Nikola Pantić i Đojo Ilić. Program je vodila, kao i obično, poznata voditeljka Danijela Gudović.

Kada su nagrade u pitanju, tačnije plakete i “Zlatne Viktorije”, prvo mjesto po glasovima kolega i publike osvojio je Mladen Dolić Dola iz Teslića, drugo mjesto pripalo je mladoj Arijani Kelečević iz Laktaša, dok je treće mjesto osvojio Stevan Stanojević iz Šapca. Nagrade organizatora dobili su Mirsad Jarović iz Sarajeva, Slavko Stojčević iz Slatine, Đuro Lončarević iz Rume i Mladen Dolić Dola iz Teslića.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kaputi koji nas oduševljavaju!

Zima samo što nije zakucala, a to znači samo jedno: vrijeme je za najtoplije i najstylish jakne i kapute! Sa dolaskom hladnog vremena, kupovina novog kaputa se iz hira pretvara se u potrebu. Vjerujemo da u hladnim jesenjim i zimskim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now