PESMA NE POZNAJE GRANICE! GRČKA, HRVATSKA I SRBIJA KAO SAVRŠEN TIM U NOVOJ PESMI MATEJA PLAVČEKA!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second
Bez obzira što neki njegovi planovi izgledaju kao nemogući, jer smo navikli da se šali, ispostavilo se da sve što je do sada obećao i ispunio je. Projekat koji se zove “I KADA ME ZABORAVE SVI…” uveliko je u pripremi. U pitanju je cd koji će se pojaviti početkom naredne godine, a gde će Škundrić objediniti sve pesme za koje je pisao tekstove. Naravno da u svemu tome nije sam, pa nam se i pohvalio:
– Sve je lakše kada imate prijatelje sa kojima i poslovno sarađujete i sa kojima negde i isto mislite. Normalno je da dođe do razmene mišljenja, ali je važno da svako iznese svoju ideju i onda se negde “nađemo” na sredini. Funkcionišemo kao tim na zajedničkom projektu i svima je u “interesu” da to bude što bolje. Zato bih voleo da se zahvalim kantautoru Milošu Popoviću, koji osim što će na ovom cd-u imati svoje dve pesme, biće zadužen i kao kompozitor za većinu ostalih pesama. “Čamac u mestu” uveliko promovišemo, a do Nove godine objavićemo još jednu njegovu pesmu “Zaleđeni grad”. Takođe, velika zahvalnost i sestrama Vladani i Bojani Veljković, koje nam pomažu da se cela ova muzička bajka realizuje. Kako su njih dve i dizajnerke i imaju svoj modni švajcarsko – srpski brend “SISTERS CODE”, verovatno ćemo kada budemo organizovali promociju, spojiti muziku i modu. A ljubav ćemo svakako dobiti od svih zvanica koje budemo pozvali, izjavio je Škundrić i dodao na kraju.
– Dok ne “stigne” i nova pesma sa ovog projekta, a koju sam već pomenuo, zaista sam ponosan na pesmu “Bježiš mi kao nikada”.  Uspeli smo da spojimo tri države. Tekst sam napisao ja, kompoziciju i melodiju grčki kompozitor Pavlos Kappa, dok je pesmu otpevao hrvatski izvođač Matej Plavček. Sada smo fokusirani na promociju ove pesme, i već vidim da su reakcije fenomenalne što me jako raduje i čini ponosnim, jer smo pokazali da muzika definitivno ne poznaje nikakve podele, završava Škundrić. 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Milena Plavšić : BEZ PITANJA SAM IZSEKLA MAMINU SUKNJU I SAŠILA RUČNO HALJINU ZA PRIREDBU

Ime i prezime: Milena Plavšić Zanimanje: Pevačica Pesme: “Čašu mi tugom nalijte”, “Zar ti nije žao mene”, “Jaka žena”, “Banja Luko i sva tvoja sela”, “Žao mi je”, “Plave oči”,… BEZ PITANJA SAM IZSEKLA MAMINU SUKNJU I SAŠILA RUČNO HALJINU ZA PRIREDBU DETINJSTVO PAMTIM PO… Detinjstvo je bilo malo teško, […]

Subscribe US Now