Rada Manojlović : UMESTO MARKIRANE ODEĆE I NAJNOVIJIH IGRAČAKA IMALA SAM ZDRAVU PORODICU

Semir Kaljic
1 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Ime i prezime: RADMILA RADA MANOJLOVIĆ
Zanimanje: Estradni umetnik

Pesme: “Nikada više”, “Lavlje krzno(Leon)”, “Biseri i svila(Haris Berković)”, “Deset ispod nule”, “Pola dva”, “Metropola”, “Dva promila”, “Nije meni”, “Spavaj mirno”, “Marakana”, “Alkotest”, “Mešaj mala(Saša Matić)”...

DETINJSTVO PAMTIM PO…

Moje detinjstvo je bilo lepo i bezbrižno u smislu da iako nisam imala puno para, najnovijih igračaka, markiranih odela, da ne nabrajam…, imala sam zdravu i srećnu porodicu. Rasla sam sa sestrom uz roditelje koji su nam pružali puno, puno ljubavi i pažnje da mi nikada nismo ni imale osećaj da nam nešto nedostaje. Zahvaljujući njima izrasle smo u srećne, vesele, kulturne i vaspitane devojke koje znaju da cene prave vrednosti u životu. Tu je i naš ljubimac Pera, pas koji je živeo sa nama i
ulepšao nam detinjstvo, onda je tu naravno i učenje koje je za nas bilo, da se ne hvalim, ali nešto što nam je išlo od ruke i bilo nešto podrazumevano da se zna i da se dobijaju petice. Tu je i svakodnevna jurnjava po dvorištu, igralištu i neumorno igranje sa sestrom i drugaricama :).

NAJVEĆA “ZLOĆA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADILA JE?

Inače sam velika dobrica ali ako biste ovo pitali moju sestru kao iz topa bi vam odgovorila da je to nesrećni trenutak kada sam joj slučajnooo tokom igranja slomila ruku 🙂 . Obavezno bi dodala i moje stalno potenciranje da sam ja starija sestra i da mora da me sluša hehe!

ZAMIŠLJALA SAM DA ĆU BITI…

Pevačica, definitivno!

IGRICA KOJU PAMTIM…

Sestra i ja smo stvarno bila maštovita i kreativna deca, igrale se svega i svačega. Od šivenja haljinica za barbike, glumljenja da imamo prodavnicu, banku, da sam ja stilista i osmišljavala kreacije, a sestra manekenka, koja je sve to oblacila i šetala pistom pred gostima na moj nagovor iako je bilo sramota :), igranja tenisa, fudbala, košarke, vožnje bicikla i svega ostalog što može da se osmisli u velikom seoskom dvorištu :).

NADIMAK SAM DALA – KOME?

Inače sam neko ko ne voli da zove ljude po nadimcima, osim ako mu ne zaboravim ime haha… Ali, eto nama su roditelji dali nadimke i tako smo i poznate u selu kao Raja i Maja, skraćeno naravno od Radmile i Marije 🙂 . 

MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Hmmm… Jako teško pitanje haha!Obzirom da sam neko ko oduvek voli da jede sve i ne bira izdvojiću pasulj i domaći hleb sa sodom bikarbonom i domaću pileću čorbu.

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNAČI ŠTA?

Znači da su drugovi jako bitna stavka u životu svakog deteta. Čine ga lepšim, zanimljivijim i bogatijim. Zato ja svoje društvo iz detinjstva čuvam i volim i dan danas, i stvarno sam srećna zbog toga.

DEČIJA PESMICA KOJU SI PEVALA?

Sto vukova!!! (smiley) To je pesmica po kojoj me svi pamte, i sa kojom sam se predstavljala i pobedjivala na takmičenjima recitatora :)!

NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRŽALA JE?

Pre svega zadržala sam vaspitanje i kulturu koju su mi roditelji usadili kao osnovni model ponašanja, osmeh na licu, vedar duh i da svaki slobodan dan provedem u pidžami :).

BAJKA KOJU PAMTIM JE?

Definitivno Anastasija! 🙂

Jelena Govedarica
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NIKADA NE SPAVATI SA ŠMINKOM I SMEJATI SE

Nataša Pavlović voditelj i autor emisije Praktična žena PRVA TV Puno spavanja je najbolji botoks za lice. Šminku s očiju skidam bebi uljem. Lice čistim vodom za čišćenje beba, nikada ne spavati sa šminkom i pre svega smejati se!!!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now