Slavko Kalezić specijalni gost na EurovisionNYC: Projekti koje spremam pomjeriće granice crnogorske pop art kulture

admin
0 0
Read Time:53 Second

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić je prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i koji će nastupiti na Eurovision NYC događaju koji će biti održan 16. februara.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću prvi put otputovati za New York City (ostvarenje velikog sna) i biti prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i nastupati na EurovisionNYC event-u. Moja misija se nastavlja uz napomenu da projekti koje spremam će opet pomjeriti granice crnogorske pop art kulture tj. worldwide”, napisao je Slavko na društvenim mrežama.

U kratkoj izjavi za FOS kaže da je 2019. godina odlično počela.

“Godina je za mene počela spektakularno. Ostvarenje još jednog sna, odlazak u Njujork i još nastup. Wow! Moram vam otkriti da ću tamo pored nastupa imati i jako važne susrete koji će doprinijeti unapređenju moje karijere. Dragi moji, sve je moguće kad radite na sebi i ulažete. Ušao sam u studio i snimam novi muzički materijal. Njujork će mi biti velika inspiracija i pokrenuće mnogo toga divnog. Beskrajno sam srećan i ushićen”, kazao je Kalezić za FOS. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Stigla je nova "Franklin & Marshall" kolekcija!

Inspirisani sportom i Olimpijskim igrama kreatori i stilisti su lansirali u svijet mode sportsku eleganciju kao modni imperativ sezone. Sportsku eleganciju prihvatile su mnoge žene, jer da biste svakog dana bile obučene kao prava dama, ne morate da provodite sate u neudobnim štiklama i firmiranoj odjeći.  Kada ste u dilemi […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now