Didi J spremna da osvoji Ameriku!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Ona poseduje svoju firmu i svoju kancelariju, a nedavno je sve to predstavila i jednoj beogradskoj televiziji! U firmi se bavi međunarodnim poslovima, pozivima, modom. Gazdarica Dijana Janković, poznatija kao Didi J u svakom trenutku uživa ali i šefuje! Smatra za sebe da je stroga, disciplinovana i pravna prema svojim radnicima i bliskim saradnicima. Zidove njene firme krase fotografije za koje kaže da ih je suprug okačio i odabrao, želeći da se poslovni klijenti bolje upoznaju njenim umetničkim radom. Poznata je činjenica da ova nacionalna i internacionalna zvezda sa brojnim hitovima ima jedan od najlepših domova na našim prostorima, kako su prenosili drugi mediji, ali zbog velikog obima posla sve manje uživa u poslovima jedne domaćice. Tvrdi za sebe da je izuzetna domaćica, ali i šefica u kuhinji! Verovali ili ne, za nju kuvaju čak tri kuvarice. Osim toga, Didi J sve više stiče veliku popularnost u Americi, posebno putem rijaliti šou programa u koji je uložila mnogo truda, rada i energije, a koji će uskoro krenuti sa emitovanjem. Sudeći po njenoj euforiji, preostaje nam da očekujemo – neočekivano!

Kako je nedavno boravila u Budvi, što su zabeležili i televizijski novinari – reporteri, promovisući spotove koji će uskoro ugledati svetlost dana, dve nove pesme na engleskom jeziku a sama ekranizacija se i desila u Americi na najboljim lokacijama, Dijana Janković je prilikom davanje izjave naglasila da ne želi da otkrije naziv svoje jahte u Crnoj Gori nastojeći da sačuva svoju privatnost ali isto tako osudila kolege i koleginice koje imaju tu naviku da se fotografišu na tuđim jahtama! 

Tako je nedavno Didi J naglasila u medijima da odustaje od sukoba sa koleginicom Jelenom Karleušom, svoju tužbu će povući, ne želi da se opterećuje takvim stvarima, kako kaže šta je bilo, bilo je. Nedavno je trebalo da se nađu oči u oči i to u sudnici ali do toga nije došlo. Vreme će pokazati, a koleginici Karleuši želi sve najbolje u daljem radu – izjavila je pevačica i modna dizajnerka. 

Verujemo u to da je Didi imala dobru nameru, jer pod estradnim nebom Evrope i sveta ima mesta za svakoga ko se bori i vredno radi. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Slavica Ćukteraš za Balkan Stars: ‚‚Žena, majka, kraljica!

Uvek u pravo veme se pojavi na sceni, znamo je dosta dugo, učesnica prvog serijala takmičenja “Zvezde Granda”, uvek atraktivna. Sada je aktuelna “U prolazu” kako i nosi naziv njene nove pesme, Slavica Ćukretraš. Slavici zahvaljujem na izdvojenom vremenu, i krećemo odmah sa razgovorom. Kada bi morala da se predstaviš […]

Subscribe US Now