Slavica Ćukteraš za Balkan Stars: ‚‚Žena, majka, kraljica!

0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Uvek u pravo veme se pojavi na sceni, znamo je dosta dugo, učesnica prvog serijala takmičenja “Zvezde Granda”, uvek atraktivna. Sada je aktuelna “U prolazu” kako i nosi naziv njene nove pesme, Slavica Ćukretraš. Slavici zahvaljujem na izdvojenom vremenu, i krećemo odmah sa razgovorom.

Kada bi morala da se predstaviš u nekoliko reči, šta bi rekla o sebi? ko je Slavica Ćukteraš?

-Žena, majka, kraljica! Kratko i jasno.

Karijeru si počela u prvoj sezoni “Zvezde Granda”, postoji li nešto štoćeš pamtiti, a tiče se tog takmičenja? Kakav bi savet dala mladima koji se danas takmiče u nekom talent show-u?

-Uvek ću se sećati tog perioda, i dan danas imam osećaj tog uzbuđenja pred svaku emisiju. Čak i miris osetim tog perioda. To takmičenje ću pamtiti kao prekretnicu u mom životu i poćetak profesionalne karijere. Što se tiče saveta, i nemam neki pametan savet za nove kandidate, jer sadašnja takmičenja se razlikuju iz mog i sadašnjeg perioda. Ipak morate imati u vidu da je prošlo 15 godina od tada. Svako ko je svoj i probudi urođeni dar u sebi za autentičnost, uspeće.

Obzirom da si ponosna mama jedne preslatke devojčice, koja je razlika pre i polse trudnoće?

-Pre ćerkice bila sam osoba koja je imala svo vreme ovog sveta samo za sebe. Sada je drugačije, moje vreme je usmereno ka Viktoriji i suprugu. Što se tiče same trudnoće, to je bio najlepši period u mom životu. Jako sam uživala u trudnoći.

Izjavila si da si živela u Italiji, Japanu, Dubaiju… Reci mi gde si se najbolje osećala i gde bi se rado vratila?

-Japan je zemlja drugog sveta, kada bih birala možda bi se tamo ponovo vratila.

Pamtimo mnoge tvoje hitove, koji su i danas slušani, koja ti je pesma nekako najdraža?

-To bi bila “Život mi oduzmi”. Mislim da je zbog zbog toga, jer je to prva pesma koju sam snimila, a i zaista je prelepa, složićeš se samnom.

Mogu da kažem da si se posle duže pauze vratila na scenu, šta misliš, ko se više uželeo, ti publike ili publika tebe?

-To je neizmerljivo. Jako sam ih se uželela, do sad najviše u svojoj karijeri. Njihov doček je bio veličanstven. Pregršt pozitivnih komentara je meni najbitnija stvar.

Pesma “U prolazu” se zavrtela, dali to znači da možemo očekivati još singlova ili možda neki album?

-Uskoro izlazi jedna nova pesma. Album imam u glavi, ali kako znam da je to malo veći posao, rešila sam malo da odložim. Meni se dopala pesma koju ćete uskoro čuti, verujem da će se i mojoj publivi dopasti.

Ko je tvoja najveća podrška?

-Uvek bila, i uvek će biti porodica.

Pričalo se, a i dalje se priča o tom duetu sa Tanjom Savić, hoće li biti tog dueta?

U ovom periodu ga sigurno neće biti, jer imamo drugačija mišljenja u vezi muzike.

Obzirom da si porodična osoba, kako se snalaziš u kuhinji? Šta je to što Slavica ume najbolje da pripremi?

Vidi ovako, ja sam osoba koja stvarno bez foliranja voli i ume da kuva. Većinu jela umem da pripremim, ali najviše uživam kada ćerki spremam, tada uživam, i iskreno odmorim mozak.

Koja je tvoja najlepša uspomena iz detinjstva?

Uh, ima ih mnogo. To su bile stvarno lepe dogodovštine i uspomene. ISpričaću ti jednu koju sam se setila. Sečam se dasam imala kornjaču koju sam svakodnevno vijala po dvorištu.


Notice: Trying to get property 'roles' of non-object in /home/balkanstars/public_html/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20

About Post Author

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

“UDRUŽENJE ROĐAKA” iz Osla objavilo novu pjesmu za sve Bosance pod nazivom “Nešto od Halida”

Udruženje rođaka je mala momačka družina iz Osla koja je započela svoju karijeru prodajući sarajevske fore po Norveškoj. Nakon određenog vremena, odlučili su realizirati jedan projekat za sve Balkance I tako je nastala pjesma “Nešto od Halida”. Udruženje Rođaka želi ovim putem da oda priznanje velikanu muzike Bosne i Hercegovine, […]

Subscribe US Now