BANAT BOYS PARODY: Uvek smo veseli, nasmejani i dobro raspoloženi

admin
44 0
Read Time:3 Minute, 7 Second

Poznajemo ih kao “Banat Boys Parody” i mislim da ne postoji osoba koja nije čula bar jednu njihovu parodiju. Takođe ih znamo i kao “Ludake iz kukuruza”, ali ono što je veoma zanimljivo je to da svaka njihova obrada pesme mora biti u trendingu na jutjubu. Uvek veseli, uvek raspoloženi to bi bio njihov moto.

Pozdrav za Vas možete li se predstaviti i reći nešto više o Vama?

Zdravo.. Za početak možemo reći da smo mi u stvari “Čupa bend”. Mozak operacije, klavijaturista i pevač je Dejan inače svi me poznaju kao Chupa. Svakako znate i sami da je glavni ženski vokal Anđa. Kada smo se nas dvoje predstavili, predstaviću i ostatak benda, tu je Koky zadužen za gitaru i naš prducent muzike “DJ Rizikko”. Snimamo parodije kako bi uveselili i nasmejali ljude.

Malo se zna o Vama, recite mi nešto više, odakle naziv kanala “Banat Boys Parody”?

Mi smo iz jednog mesta kod Bele Crkve. Pre oko dve godine došli smo na ideju da snimamo parodije na popularne pesme. Pevanjem se inače bavimo profesionalno. Pošto smo iz Banata, odlučili smo da nam se kanal na jutjubu zove “Banat Boys Parody”. Takođe na nekim društvenim mrežama poznati smo kao “Ludaci iz kukuruza”.

Da li ste se i pre parodija bavili muzikom?

Oduvek se bavimo muzikom.

Ko su učesnici u Vašim spotovima?

Uglavnom su to ukućani, prijatelji, pa čak i fanovi koje slučajno sretnemo u toku snimanja.

Ko je glavni tekstopisac parodija?

Tekstove za parodije smišlja Chupa, ponekad kada mu zafali inspiracije uskaču mu u pomoć kolege iz benda – iskrena je Anđa.

Kako ste došli na ideju za snimanje istih?

Mi se jako dugo bavimo pevanjem, počeli smo da se zezamo i pravimo šegu od nekih pesama, to nam je bilo interesantno i snimili smo prvih par klipova potpuno iz šale. Moram ti reći da je Anđa glavni krivac za prvu parodiju, jednom prilikom dok smo sedeli i slušali muziku sinula joj je ideja za parodiju “La Miami”- “Švarglu daj mi” i tako je sve počelo..

Da li ste razmišljali da se prijavite za neko muzičko takmičenje?

Bili smo na zvezdama granda, ali što da ne, ako pronađemo nešto interesantno.

Razmišljate li možda da krenete muzičkom karijerom pa da uskoro čujemo i neke Vaše pesme ili možda album?

Muzikom se bavimo već godinama, može se reći da smo mi to odavno započeli, parodije su nam pomogle u karijeri drastično. Otkriću ti da upravo radimo nekoliko pesama i nadamo se da ćete u skorijem vremenu imati priliku da ih čujete.

Ispričaj mi neku dogodovštinu ili peh sa snimanja?

Bilo je tu svega, ali baš svega. Počev od glupiranja, vrištanja, puno puta nam se desilo da se sapletemo i padnemo. Sve u svemu kada snimamo, dobro se zabavimo i na kraju gledamo finalnu verziju na jutjubu.

Vaš recept za uspeh?

Vera, dobar duh, pozitivno gledanje na svet i ono najvažnije, nikada ne odustaj.

Šta su mane, a šta prednosti Vašeg posla?

Mane nismo spoznali jer smo mi oduvek bili otvoreni, veseli i svoji. Nikada nismo imali problema. Puno ljudi nas poštuje i ceni. Imamo veliku “bazu” fanova, često nam se dešava da nam se prolaznici javljaju, slikaju i slično. Muzika je naš život i to nas ispunjuje.

Rekli ste mi da uskoro izlaze Vaše pesme, zanima me da li ćete nastaviti i sa parodijama, ja lično nekada i više puta na dan, ponavljam jedno te isto?

Drago mi je da to čujem. Tačno je da radimo na novim originalnim pesmama u saradnji sa našom produkcijom. Ulažemo puno truda u kvalitet i ideju.Potrudićemo se ozbiljnije oko svega. Parodije ćemo nastaviti da radimo, kao što sam i maločas rekao, uz povremeno objavljivanje naših pesama – zaključio je Čupa.

Autor: Martin Rosić

Happy
Happy
70 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
30 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

GLUMA JE POSAO KOJI NOSI NEIZVESNOST

Prvenstveno bih da se zahvalim Jeleni Govedarici, našoj dragoj autorki ovog intervjua. Zahvaljujem se na zanimljivim i kreativnim pitanjima. Ja sam Radomirka Rada Šarić, glumica. Završila sam akademiju na Fakultetu savremenih umetnosti. Diplomirala sam sa predstavom Šekspirov rat – slike rata.  – KAKO OPISUJEŠ ŽIVOT JEDNOG GLUMCA? Život glumca u svakom […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now