*Dragi dnevniče*

admin
0 0
Read Time:45 Second

Da li si se nekada pitao kako ces da umreš? Šta zapravo smrt predstavlja za tebe? Neuzvraćena ljubav? Hladni zagralj? Olovo u tvom telu koje ti polako razdire organe? Ili sve zajedno može biti objedinjeno? Ili je ipak slika u oku posmatrača? Možda je hladni zagrljaj nekome metak. Ili je metak kada izgubiš nekog koga voliš? Za koga dišeš.

Da li onda isto tako duša krvari? Da li je duša postojana? Da li je ona imaginarna pojava kojom pokušavamo da opišemo ili možda opravdamo bol koju osećamo? Šta zapravo znači kada te boli duša? Imaginarni bol. To je prečica izmedju uma i srca. Ono što ih povezuje.

Možda ipak to nije kompletno rastrojstvo. Večita misterija rastrojstva uma i srca. Nikako da se spoje. Ali kada boli mozak reaguje. Zanima me samo jedno. Razlika izmedju psihičkog i fizičkog bola. U oba slučaja mi stradamo. Uništavamo se. I teško vidamo rane.

Ajša Mostarac
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Didi J spremna da osvoji Ameriku!

Ona poseduje svoju firmu i svoju kancelariju, a nedavno je sve to predstavila i jednoj beogradskoj televiziji! U firmi se bavi međunarodnim poslovima, pozivima, modom. Gazdarica Dijana Janković, poznatija kao Didi J u svakom trenutku uživa ali i šefuje! Smatra za sebe da je stroga, disciplinovana i pravna prema svojim radnicima […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now