Valve brzom zakrpom konačno sredio zloupotrebu smoke baga u CS:GO

admin
0 0
Read Time:54 Second

Samo par sati pred početak prve faze IEM Katovica pod imenom “Novi izazivači”, Valve je konačno rešio da ispravi jedan problematični bag koji postoji već duže vreme i koji je nekoliko puta bio u žiži CS:GO javnosti zbog problematičnih trenutaka na pro sceni.

Radi se u bagu da igrači kroz dimne bombe i uz pomoć radara mogu da vide lokaciju protivnika i pre nego što se dim raščisti u potpunosti, što je omogućavalo nekim igračima da stvaraju strateški nefer prednosti, kao što možete videti u situaciji ispod na snimku gde igrač iza dima verovatno nije znao ni šta ga ne snašlo kada je ubijen. 

Situacija je prvi put primećena još u finalu sezone 6 ECS, novembra prošle godine, kada je naš NiKo prozvao Xyp9x da koristi ovu mehaniku, i sada, više od dva meseca nakon tog kontroverznog trenutka, veliki broj igrača je počeo glasno da zahteva da se ovo reši što pre, pre nego što krene nova sezona majora. Valve je reagovao, te bag je konačno rešen, tako da nećemo imati neprijatnih scena tokom novog Mejdžora.

BUG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

LJUBAV I MODA U DUETU

Pošto je februar u znaku ljubavi odlučili smo 17.02.2019 u 19h u Cassini by Community organizovati  veče pod nazivom “Ljubav i moda” !!! Mlada kreatorka Ivana Nikolić Stanković predstavila je svoju kolekciju sa Serbia Fashion Weeka kao nove modele. Ivana je prepoznatljiva po tome što oslikava svoje modele. Gosti te […]

Subscribe US Now