YouTube uvodi nove opcije

admin
3 0
Read Time:59 Second

YouTube ovih dana eksperimentiše s dodavanjem tzv. poglavlja u video snimcima, i to na iOS, Android i desktop uređajima.

Ova opcija bi praktično u samom video snimku trebalo da uključi sve važne meta podatke samog snimka. Ovaj eksperiment je krenuo početkom aprila sa malim brojem korisnika, ali se ovih dana taj broj test korisnika povećava, pa se može očekivati i šira primjena ove opcije.

Vijest o novoj opciji sa radošću su dočekali svi oni koji koriste YouTube kao izvor za slušanje muzike koja je komponovana recimo za igre i druge multimedijalne projekte, a koja nije dostupna na Spotify platformi ili drugim servisima za striming.

Također je od velike koristi i svim stvaraocima video sadržaja za YouTube. Ova funkcija za sada nije dostupna većini korisnika, i ne funkcioniše za sve tipove video snimaka na YouTubeu. S obzirom na to da je opcija još uvijek u testnoj fazi, smatra se da će biti uvođena postepeno, prenosi B92.

Zato predlažemo da provjerite vaš računar ili pametni telefon, možda ste baš vi dobili nadogradnju za YouTube aplikaciju u kojoj je implementirana nova opcija. Ako ste ljubitelji slušanja različitih mikseva snimaka, onda će vam ovo zaista dobro doći.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pop i rok muzičari udružili snage!

Humanitarna organizacija “Hop” organizovala je seriju koncerata pod nazivom “Skoči pa reci hop” u kojoj je okupila mnogobrojne pop i rok zvezde sa naših prostora, a sve u cilju da se pomogne porodilištu u Kosovskoj Mitrovici. Večeras od 20 časova nastupiće čuveni Dado Topić, Neverne Bebe kao i nova mlada […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now