Danijela Zebić Rakić – u iščekivanju nastupa Andre Rieu-a u Beogradu

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Dama koja stoji u vrhu medijske kuće ’’Orange Star’’ – Danijela Zebić Rakić, poslednjih dana vreme provodi uglavnom radno i u kontaktima sa saradnicima naše kuće.

Jedan od onih o kojima smo uvek rado pisali je svakako i holandski kompozitor i izvođač najlepših valcera – Andre Rieu. Orange Star je jedina medijska kuća koja se bavi promocijom rada ovog slavnog violiniste na prostoru Balkana i Orienta. OSA prati njegovu karijeru godinama unazad i sada sa ponosom možemo reći da je došao momenat da ovakva zvezda nastupi i u Srbiji, te da ovdašnja publika bar na momente dobije tu čast da sluša neke od najboljih kompozicija u izvodjenju ovog maestra. Koncert će se održati u Štark Areni, 22. maja, a Danijela već sada sa nestrpljenjem vrši pripreme za ovaj spektakl godine. Uvek smo ponosni na sve one čije karijere pomno pratimo i u čije snove verujemo, te će i ovoga puta OSA biti uz Andrea i preneti makar delić atmosfere sa koncerta.

Kao i uvek, Danijela će se postarati o imidžu naše kuće, te je za njen stajling zaslužna i ovoga puta čuvena Mirela Kočan, u čijim kreacijama Danijela uvek zablista u punom sjaju.

Razloga za radost ima puno, a ceo tim stoji iza toga da će ovaj spektakl biti i više od koncertnog nastupa – jer čitav jedan novi ’’svet’’ donosi u Beogradsku Arenu, a sa njim i drugačiju energiju kojoj se unapred radujemo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

OTKRIVAMO! NENAD ŠKUNDRIĆ PESMU NAMENJENU DINI MERLINU POKLONIO MLADOJ ZVEZDI GRANDA!

Malo je poznato da se pored svih kreativnih stvari, Nenad Škundrić bavi i humanitarnim radom i to od svoje petnaeste godine: – Ne želim o tome puno da govorim, mada je nekad i bolje reći takvu stvar, da bi se trgnuli oni koji imaju mnogo više od mene. Od svoje […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now