DRINA PEŠIĆ OŠTRO O DIREKTORU BALETA

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Drina Pešić treći solista beogradskog baleta i autor i voditelj emisija na TV Naša prisustvovala je razgovoru sa direktorom baleta na koju je pozvano  nekoliko igrača razlog je bio izostanak sa JEDNE  probe.

Igrači opravdano  nisu došli jer im je na rasporedu pisalo da probu u ponedeljak 11.03. imaju od 10:45. – 11:30 kada su došli na posao u ponedeljak ujutru raspored je bio promenjen proba je pomerena na 14:30h -16 h.

Direktor baleta nas je pozvao i rekao kako ugrožavamo rad beogradskog baleta i premijeru Koštane koja je planirana za jun mesec , rekao nam je da moramo da obavljamo svoj posao jer se to u protivnom plaća otkazom -kaže Drina Pešić. Zanimljivo je što sam direktor ne obavlja svoje obaveze ako smo već kod toga evo npr u februaru mesecu 2017 god otkazana je baletska predstava Kopelija jer honorarno angažovani igrači koji generalno nose baletski repertoar nisu dobili platu a direktor baleta tada je bio na skijanju u jeku sezone, onda prošlog meseca na sceni za vreme predstave se povredio igrač strani državljanin sa direktorom baleta su uvežbaći komunicirali preko telefona šta da rade sa igračem sa brojem igrača na sceni Inače  direktor baleta ne dolazi na baletske predstave!!!

Takođe mi koji smo igrali i bili mladi kada je Kostjukov igrao znamo kako je on radio i vežbao dva dana pre predstave pa onda nakon predstave odmor deset dana kaže Drina Pešić

Mladoj balerini koja je takođe bila pozvana na sastanak koja nije bila na probi a javila se jer joj je umro sestruć od dve godine rekao je : Pa šta umro, umro džaba si trošila pare i išla za Bosnu. Mislim da je svaki komentar suvišan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ključni komad za prelazno vrijeme: trench coat

On je ključni komad u vašem garderoberu, najbolji komad za prelazno vrijeme i aksesoar u kom možete da dočekate prve tople zrake sigurni da ste IN. Čuveni trench coat je proslavio njegov matični tvorac, britanski brend Burberry. On je ključni komad u vašem garderoberu, najbolji komad za prelazno vrijeme i […]

Subscribe US Now