Ključni komad za prelazno vrijeme: trench coat

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:50 Second

On je ključni komad u vašem garderoberu, najbolji komad za prelazno vrijeme i aksesoar u kom možete da dočekate prve tople zrake sigurni da ste IN. Čuveni trench coat je proslavio njegov matični tvorac, britanski brend Burberry. On je ključni komad u vašem garderoberu, najbolji komad za prelazno vrijeme i aksesoar u kom možete da dočekate prve tople zrake sigurni da ste IN. Čuveni trench coat je proslavio njegov matični tvorac, britanski brend Burberry.

Klasičan trench u camel boji odavno je, zahvaljujući vizionaru pomenute kuće, Christopheru Bailey-ju, dobio pregršt trendi varijacija koje poznate fashioniste nose dok ih horda fotografa prati i zumira. Trench kaput je već decenijama sinonim za ženstvenost, glamur i nepogrešiv stil.

Nosile su ga, a i dalje ga nose, neke od najljepših i najstilizovanijih žena svijeta i, što je najinteresantnije, kombinuju ga uz sve moguće varijante. Ovaj komad kombinuje jednostavnost, udobnost i vanvremenski stil, pa je postao neophodan dio garderobe, koji, u nekim sezonama, hir modnih bogova dovodi do vrha popularnosti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

„Na vrhu ima mesta za sve”

Kristina Madić, suosnivač i glavni i odgovorni urednik Focus radija i portala. Stalna sam članica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije i dobitnica priznanja Najžena XXI veka. Aktivna sam u medijskom sektoru sarađujući sa svim poznatim medijskim kućama. Trenutno sam fokusirana na inicijativu digitalizacije medijskih sadržaja u smislu praćenja […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now