Kako se obući? Ideje za 8. mart!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:51 Second

Bez obzira na to kakvi su vam planovi za proslavu ovog dana, ukoliko ste u potrazi za outfitom koji će najbolje prikazati vaš stil ili poslati poruku, Legend za vas izdvaja par savršenih predloga.

ROCK DIVA

Ponesite kombinaciju sa daškom rock glamstila, i impresionirajte svojim izgledom. Dodajte malo romantike i ponesite crveni karmin, i budite prava rock diva.

ROMANTIČNA I ŽENSTVENA

Ukoliko si prava romantična duša, Legend je spremio komade koji će na najbolji način pokazati tvoju nježnu stranu. Nevjerovatan print, inspirisan pop kulturom i grafitima u kombinaciji sa najljepšim riječima i floralnom podlogom, učiniće za zablistate i budete potpuno unikatne.

BOHO PRINCEZA 

Ljubiteljke boho stila biće oduševljene bluzom ili haljinom iz Legend nove kolekcije. Lepršavo, nježno, ženstveno… ležernost koja će ostavititi sjajan utisak.

RETRO ŠIK

Retro nikada nije bio toliko šik, kao u novoj Legend kolekciji. Tufne, crveni detalji i A forme, odličan su predstavnik ovog modnog pravca koji se u velikom stilu vraća na modnu scenu. Zaljubićete se u ovaj predlog, i blistati za #8March.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

‚‚Sledeća‚‚ , Žarko Popović & Darko Golubović promovisali novi duet

Žarko Popović & Darko Golubović snimili su novu pesmu, duet koji nosi naziv SLEDEĆA. Muziku i tekst napisao je Žarko Popović, aranžman Staniša Trajković – Y.Flowers . UŽIVAJTE Zarko Popovic i Darko Golubovic – Sledeca

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now