Hit u borbi sa kilogramima: robot za nehirurško zatezanje tijela

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:35 Second

Robot za nehirurško zatezanje tijela je medicinski aparat koji prodire do trećeg sloja kože – hipoderma, u kojem su smještene masne naslage, tako da su unutrašnji organi zaštićeni. Potpuno bezbolno, bez perioda oporavka, koristeći energiju mikro i radiotalasa, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Talasi prodiru do tačno određene dubine tkiva i djeluju samo na masne ćelije u tretiranoj regiji.


Efekti tretmana su: razgradnja masnih naslaga (eliminacija celulita), odvajanje i rastvaranje masti (zatezanje kože) i postepeno smanjenje masnih naslaga procesom eliminacije (gubitak obima i težine). Robot snažno topi masne naslage, uništava celulit, zateže kožu, oblikuje tijelo, podiže dupe.


Recite ZBOGOM višku kilograma uz robot tretmane, koji su dostupni samo kod doktorke Mare, u njenom “Exclusive Star Centru” u Podgorici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

12.SEPTEMBRA SE ODRŽAVA "61.OHRID SUMMER FEST" (FOTO)

Jedan od najvećih događaja na Balkanu, “Ohridsko leto” (“Ohrid Summer Fest”) održaće se od 12og do 20og septembra u Makedoniji! Na festivalu će se predstaviti kandidati iz skoro svih Evropskih zemalja! Jedan od učesnika 2015.te godine je bila i Armina Smajlović kao predstavnik Nemačke koja je uz svoj performans oduševila […]

Subscribe US Now