Završetak kultnog sitcoma proglašen je najboljim finalom u posljednjih 20 godina

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

POSLJEDNJA epizoda kultnog sitcoma Prijatelji proglašena je najboljim TV finalnom u posljednjih 20 godina. Ova informacija i nije neko iznenađenje s obzirom na to da je u SAD-u 6. svibnja 2004. godine finale gledalo čak 52, 5 milijuna ljudi, zbog čega je postao jedan od najgledanijih završetaka u povijesti televizije.

Emotivni završetak nije označavao samo kraj serije već i kraj bezbrižnosti i pozitivnog ludila koje su devedesete i Prijatelji donijeli cijelom svijetu.

Bez obzira na to jeste li obožavatelj Prijatelja ili ne, lako je shvatiti zašto je završetak dobio tako visoki status.

Nakon deset sezona u posljednjoj epizodi svatko odlazi na svoju stranu, Monica i Chandler idu živjeti u predgrađe s blizancima, Joe odlazi ganjati glumačku karijeru, Phoebe život nastavlja s Mikeom, a Rachel i Ross napokon završavaju skupa. Kraj serije simbolično je prikazan i iseljavanjem iz ikoničnog Monicinog i Rachelinog stana u kojemu su ostali samo prazni zidovi.

“Okej, hoćemo li popiti kavu”, pitala je uplakana Rachel na izlasku iz stana, a Chandler se na to našali pitanjem “gdje ćemo”, iako svi znaju da će posljednju kavu popiti u kultnom Central Perku koji je bio lajtmotiv cjelokupne serije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

OTIŠLA DA SE ODMORI, A DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Maya Berović se u Hong Kong suočila sa svojim najvećim strahom!

Maya Berović se prošle nedelje idmarala u jednom od najvećih trgovačkih centara Hong Kongu. Iako je želja bila da se odmori i upozna ovaj grad, Maya je imala nesvakidašnji doživljaj u pomenutom gradu, jer se suočila sa svojim najvećim strahom. Naime, popularna pevačica ima paničan strah od visine, a kako […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now