Održana kulturno-muzička manifestacija Folk parada “U susret proljeću”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:58 Second

U bijeljinskom etno-restoranu “Lovac” ponovo veselo i raspjevano, a povod je bila kulturno-muzička manifestacija Folk parada “U susret proljeću”, tačnije novo muzičko druženje i takmičenje koje je još jednom nagrađeno vrijednim nagradama.

Ljubitelji folk muzike još jednom su mogli uživati u novim pjesmama estradnjaka koji su se i ovoga puta tim povodom našli u Bijeljini iz različitih krajeva regije i Evrope. Prvo mjesto osvojio je Munir Ćoralić pjesmom “Lažeš pjesmo”, na drugom mjestu našao se Mladen Dolić Dola sa pjesmom “Balkan”, dok je treće mjesto pripalo Novici Đokiću koji se predstavio pjesmom “Smiljana”.

Pobjednik Folk parade, pored plakete i “Zlatne Viktorije”, osvojio je i pravo na besplatno snimanje singla koji je ovoga puta obezbijedio prijatelj muzičke manifestacije Milan Mijatović iz Varde i njegov studio “Deki”. Pored navedenih pobjednika, plaketama i “Zlatnim Viktorijama”, ispred organizacije, nagrađeni su Milan Mijatović i Toma Nedić Osečinac za pjesmu “Tri Morave”.

U žiriju su se našli Zoran Zekić, Miško Cvijetić i Dragan Rodović. Sve izvođače pratio je orkestar Makivije Makivića Makija, tačnije Đole Despotović i Đojo Ilić. Voditelj programa je bila Danijela Gudović, dok je organizaciju dvanaeste po redu muzičke manifestacije još jednom potpisao Zoran Kisić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ivana Selakov ima novi hit: ETO ZATO

Naša draga Ivana, predstavila nam je pesmu “Eto zato” koju potpisuju Gordana Gvozdenović i Pavle Radulović. Kao što su njeni fanovi i navikli kada je ova pevačica u pitanju, tekst je vrlo životan, tako da će se mnoge devojke pronaći u istom. Ivanin talenat i specifična boja glasa koja se […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now