ZORAN ŠUMADINAC O JELENI KARLEUŠI

0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Zoran Šumadinac astrolog ezoterista , dobitnik zlatne plakete u Sarajevu 2018 -te za najboljeg astrologa, vlasnik hita Autotune, uradio je kratku analizu aktuelnih dešavanja vezanih za pevačicu Jelenu Karleušu.

Za folk divu Jelenu Karleušu sam početak 2019 počeo je a i nastavio se u veoma lošim aspektima. Mnogi kažu da joj to sama karma vraća jer prema mnogima je jako stroga, nepravedna i bez milosti. A šta na to kažu planete i zvezde, to ćemo videti u tekstu dole.

KOJE JE VAŠE MIŠLjENjE ALI I VIĐENjE TRENUTNE JK SITUACIJE I DA LI ĆE SE JELENA IZVUĆI IZ SVEGA ŠTO JE SNAŠLO?

Jelena je snažna i borbena Lavica – kao i svi lavovi ne da na sebe i u stanju je da deluje ishitreno i brzo, što ponekad pogreši ali se i pokaje. No, kada već Lavica pojede plen, kasno je za kajanje. Jelenina treća astro kuća je gotovo prazna, bez planeta i zodijaka. Ovo polje je vezano za užu rodbinu, braću, sestre… S obzirom da je polje prazno ukazuje nam na to da je JK jako voljena u svojoj porodici i da veoma teško podnosi rodbinske gubitke. U petoj kući joj se od polovine februara nalazi planeta Neptun koja kada se nađe na jakom horizontu zahteva žrtvovanje , samim tim i patnju. Vertex sa Ovnom u dominaciji nam govori da je JK jako vezana za majku i da gubitak majke veoma teško podnosi. Time svima nam daje do znanja da ipak nije hladna dama kao što mnogi govore već da ima meko srce koje iskonski zna voleti. Mesec joj se pojavljuje u domicilu sredinom aprila meseca. Samim tim možemo očekivati u tom periodu njenu stabilizaciju i nastavak estradnog puta, već krajem aprila.

PO VAŠEM VIĐENjU KAKO ĆE PROĆI PARNICE JK PROTIV MNOGOBROJNIH MEDIJA KOJE JE PODNELA?

Da , upoznat sam sa tim slučajem i stoga sam zavirio u njen natal. Ono što sam ja video u natalu, JK bi trebalo da bude zabrinuta jer od 17 aprila na velikoj snazi i veliku oblast zauzima planeta Saturn sa Blizancima. Ovakav aspekt ukazuje da šanse za dobitku parnica je veoma slab jer Blizanci su najjači u Saturnu i veoma lako preokrenu celu situaciju nizbrdo, bez obzira kako nam se činila situacija jaka i skoro gotova za trijumf. Ovaj aspekt planetarni pratiće je do kraja maja .

Od srca želim Lavici da što pre savlada sve prepreke koje su joj nanete i da bude još jača i još bolja, jer estrada nije potpuna bez nje. Što pričaju zli jezici da joj karma uzvraća zbog onoga i ovoga, tu zaista nema mesta bilo šta pričati. Jednostavno planete su se malo poigrale. Jeco region je uz tebe, poručio je Šumadinac.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

essence noviteti donose proljećno – ljetnji optimizam!

Radujemo se vijestima iz svijeta ljepote koje će obradovati sve beauty zavisnike: stigli su essence noviteti za sezonu proljeće/ljeto 2019. S novim ažuriranjem asortimana, essence predstavlja cool, inovativne proizvode ljepote visokog kvaliteta. Kao i uvijek, za sve ljubiteljke make – upa koje su moderne i trendovski osviještene, predstavljeni su i […]

Subscribe US Now