Da li je Anesa Paljevac nova Vida Pavlović ?

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

Mlada i talentovana Bosanskohercegovačka pevačica važi za jedan od najtalentovanijih vokala u Bosni. Mnogi je upoređuju sa velikom Vidom Pavlović.

Bila nam je gost u prostorije Balkan Stars-a.

Draga Anesa hvala ti na poseti, dobrodošla u Balkan Stars. Za početak možeš li nam se predstaviti, odakle nam dolaziš?

Pa hvala vama na pozivu, čast mi je svakako. Evo prije svega imam 24 godine. Dolazim iz Bosne, tačnije iz lijepog šehera. Završila sam fakultet u Sarajevu.

Muzikom si se bavila još kao dete, ko su ti muzički uzori?

Da ,muzika je nešto što ja mnogo volim. A kada govorim o uzorima, prije svega bi da pomenem naravno Vidu Pavlović, jedna veličina neprikosnovena. A osobe čiju karijeru mnogo cijenim i poštujem su svakako Šemsa Suljaković , Zorica Brunclik, i mnogi drugi. Što se tiče muških vokala Šerif Konjević definitivno.

Mnogi te upoređuju sa Vidom Pavlović, da li ti to prija ili je to možda neki kamen koji nekada stvara teret i pritisak?

Pa zapravo što bi rekli “zacrvenim se” kad čujem takav kompliment, koji sam dobila u jednom od lokalnih takmičenja, pa su poneki mediji naravno su to i isticali. Ne mogu reći da mi ne prija, naravno, samo smatram da je to malo teže opravdati, ipak svi znamo ko je Vida Pavlović. Ali svakako, čast mi je recimo, ukoliko se bar sviđa nekome moje izvođenje njenih pjesama, skromno.

Za sada tvoje nastupe uglavnom vezuješ za Bosnu, da li možemo da te očekujemo i u drugim zemljama uskoro?

Da, za sada samo u Bosni jer se zapravo tek nekih 5-6 mjeseci se bavim aktivnije muzikom. Bila sam na nekim lokalnim takmičenjima ali nisam “radila” , više sam se bavila fakultetom, pa kad sam diplomirala ,odlučih se pomalo zaplivati u ove vode. Ali naravno ukoliko bude prilike i van Bosne ako Bog da, što da ne, sa zadovoljstvom.

Kakvi su ti planovi, možda neki single?

Nekako sam spontana osoba, ništa previše ne planiram. Neka sve ide svojim tokom. A sto se tiče singla, imam vec dvije snimljene pjesme,u proteklih 4 5 godina. Ne mogu a da ne spomenem sjajne osobe, koje su zaslužne za te pjesme ,Samir Zavlan koji je bio velika podrška od samog početka,i od koga sam mnogo naučila. Zatim Damir Galijašević, jedan veoma talentovan momak i Enver Vrazalica. Naravno ovim putem im se i zahvaljujem za sve.

Za kraj, kao ostvarena osoba, da li imaš neku poruku za tvoje pratioce i poštovaoce tvog dela ?

Još uvijek sam na nekom početku, i što bi rekli “treba naučiti plivati”, ja se još uvijek učim. Ali najbitnije je raditi ono sto voliš, slijediti svoje snove i nikada ne odustajati.
Što bi ujedno i bila moja poruka za sve.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Didi J definitivno osvojila Njujork!

Srpska poznata, atraktivna i neodoljiva pevačica, modna dizajnerka Dijana Janković, poznatija Didi J definitivno je osvojila grad sa najviše stanovnika u Sjedinjem Američkim Državama! Njujork je njena druga kuća, umetnička scena na kojoj je stekla zavidnu prepoznatljivost i popularnost, osvojivši slušaoce i pratioce modne scene, aktuelnih trendova! Najpre je postala […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now