Najhrabrija majka Balkana!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:52 Second

Najhrabrija majka regiona ako ne i Balkana, Sara Prelivic je na ovogodišnjem ‚‚Fashion week‚‚ -u predstavila kolekciju proleće – ljeto njenog brenda ‚‚I and I‚‚ . Brend je naravno dobio ime po njenim kćerkama te s toga se radi o dječijoj kolekciji veselih boja i prijatnih materijala .

Djevojčice Irma i Ilda su sad već po ko zna koji put prošetale pistom nosivši nove kreacije zajedno sa svojim drugarima. Kao i što smo već navikli Ilda je pobrala sve simpatije publike što se i moglo očekivati od djevojčice koja je prva u Svijetu prošetala pistom .

Naime Ilda je prva djevojčica sa Daunovim sindromom koja je ikada prošetala modnom pistom . Kako Sara važi za ‚‚majku hrabrost‚‚ već godinama tako nas je i sve obradovala viješću prije pola god da je postala majka treće kćerke Ine .

O ljubavi nje i njenog supruga Veska i skladnom i primjernom braku bruji region što imamo priliku da vidimo često na društvenim mrežama.

S obzirom da mama Sara ima svu ljubav koja je potrebna za nove pobjede mi joj želimo još mnogo istih !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hrabrost ili Ludost ?!

Bojan Tomovic : O SAMOUBISTVU VIŠE NE RAZMIŠLJAM Poznati pevač Bojan Tomovič (37) šokirao je celi Balkan svojim priznanjem da boluje od Bipolarnog poremećaja. I dok jedan deo javnosti smatra njegovo priznanje hrabrim potezom, a drugi misle da je ovim priznanjem završio karijeru. Tomovic se povodom toga oglasio na svom […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now