Bojan Tomović podržava legalizaciju marihuane

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

Pevač Bojan Tomović (37) nastavlja da šokira region svojom brutalnom iskrenošću. Nakon priznanja da boluje od Bipolarnog poremećaja, da se razveo nakon 13 godina braka i to da bi psihički spasio svoju ženu od samoga sebe, da ne želi da ima decu jer Bipolar nasledan pa ne bi podneo da mu deca prolaze isti sto i on, ovoga puta Bojan je javno podržao legalizaciju Marihuane na Balkanu i ispričao nam svoja šokantna iskustva sa alkoholom i drugim porocima: Bipolarni poremećaj ima 2 faze, ekstremnu euforiju tzv plus fazu i jos ekstremniju depresiju minus fazu.

U plus fazi, sve je super, sve mogu, usudim se i radim ono sto nikad ne bi pomislio da smem, kreativan sam, pišem pesme po ceo dan, ne spavam mesecima, a nema umora, libido na maksimumu, bilo je i po 3 njih za veče, pre svirke, u pauzi i nakon svirke u hotelu, kolima, nekad čak i u wc dam nekoj da mi ga popuši, a kad je minus faza nije vam ni do života a kamo li do sexa, tada nema čak ni drkanja. Samo razmišljate o smrti, ništa nema smisla i tako u krug do naredne plus faze.

Spas, u najtežim depresivnim minus fazama, tražio sam u alkoholu i raznim drugim porocima, što je naravno pogrešno i samo mi stanje pogoršalo. Pio sam sedam dana nedjeljno od ujutru do uveče i to 3,4 lože i 2,3 nikšićka i to prije doručka, pa onda odem u malu prodavnicu i pijem čokančiće sa lokalnim pijancima i slatko se ispričamo čak i zapjevamo. Čak sam pio i krišom od porodice, kad npr izađu na kratko do prodavnice ili grada, ja oladim pola mini bara, sve sam iz flaše navrtao žestinu i sve mi se nešto činilo kako sam ih zeznuo, a zapravo zeznuo sam samoga sebe.

Tako sam ja pio sve do marta 2018, od tada ni kap, jer sam vidio da koliko god da popijem više me ne radi, čak me terao u još težu depresiju, pa sam prestao da pijem i vratio se radovnoj terapiji za bipolarni poremećaj sa kojim zivim de jure 7, a de facto 37 godina, jer sam ja izgleda bipolaran od rođena. To se tako rodi naopako, valjda. Inače sam za legalizaciju marihuanue, makar u medicinske svrhe jer je dokazano koliko ulje kanabisa i marihuana pomažu čak i u najtežim psihofizičkim bolestima, i dokazano je da je mnogo manje stetna od alkohola ali nažalost to je kod nas na Balkanu jos uvijek tabu tema, a alkohol je tradicija, tradicija koja uništi jetru, pankreas, brak, živce.

Svim ljudima koji imaju problem sa alkoholom poručujem jer sam i sam prošao kroz pakao zbog njega. Alkohol u velikim količinama je ZLO, iako vec ne možete skroz da prekinete da pijete, pokušajte makar da smanjite na čašicu, dvije dnevno, viđećete potrebna je samo jaka volja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Prva curvy kolekcija brenda "Piazza Italia"

Piazza Italia je brend koji uvijek donosi nešto sasvim novo: moderno, ležerno, italijansko, donosi modu za čitavu porodicu, modu za svaki dan i svaku priliku. U skladu sa potrebama svojih mušterija, ove sezone brend je, po prvi put, predstavio curvy kolekciju, namijenjenu punijim damama. Kvalitetna, moderna i u potpunosti prilagođena potrebama […]

Subscribe US Now