ESTRADNI MENADŽER AMER HODŽIĆ najavljuje vrelu letnju sezonu spektakularnih koncerata: Za JANU TODOROVIĆ ističe da je najveća dama i profesionalac na estradi! FOTO/VIDEO

admin
0 0
Read Time:35 Second

U okviru projekata na kojima vredno radi, estradni menadžer i novinar Amer Hodžić i ovoga puta može se pohvaliti sjajnim uspehom. Obzirom da je više od decenije na estradnom polju i da je sarađivao sa svim emninentnim zvezdama, predstojeće leto ponovo najavljuje sjajne koncerte.

Posebno izdvaja velike koncerte sa folk zvezdom Janom Todorović za koju priznaje da je veliki profesionalac na estradi.

– Osim što je najtraženiji vokal današnjice, ona je prije svega divan čovjek, veliki profesionalac za razliku od današnjih umišljenih kvazizvezdica. Jednostavno kraljica estradnog neba svih nacija i generacija, priča Hodžić.

Takođe osim Todorovićke, Amer jako dobre privatne odnose neguje i sa Jašarom Ahmedovskim za kojeg osim uspešnih koncerata stoji jedno divno prijateljstvo.

VIDEO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NAKON ŠTO JE JUČE DOŽIVELA UDES, PEVAČICA HANA MAŠIĆ PRVO POZVALA NENADA ŠKUNDRIĆA?!

Mlada i sve popularnija pevačica iz Hrvatske Hana Mašić, imala je juče u kasnim popodnevnim satima udes na Slaviji. Srećom, pevačica je prošla bez ozbiljnijih povreda, dok je automobil pretrpeo ozbiljnu materijalnu štetu. Prva osoba koju je pevačica pozvala bio je Nenad Škundrić, a evo i zašto: – Hana je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now