NAKON ŠTO JE JUČE DOŽIVELA UDES, PEVAČICA HANA MAŠIĆ PRVO POZVALA NENADA ŠKUNDRIĆA?!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Mlada i sve popularnija pevačica iz Hrvatske Hana Mašić, imala je juče u kasnim popodnevnim satima udes na Slaviji. Srećom, pevačica je prošla bez ozbiljnijih povreda, dok je automobil pretrpeo ozbiljnu materijalnu štetu. Prva osoba koju je pevačica pozvala bio je Nenad Škundrić, a evo i zašto:

– Hana je trebala da gostuje kod mene u radijskoj emisiji na TopVibe radiju. Već sam bio u firmi i završavao finalne stvari jer je uvek velika odgovornost kada emisija ide uživo. Posebno ukoliko govorimo o radijskim emisijama, gde pažnju morate zadržati isključivo i samo svojim glasom, dok vam je na televiziji dozvoljena raznorazna improvizacija. Pozvala me je sa broja mog dobrog druga koji radi u Grandu i obavestila me šta joj se dogodilo. Moram priznati da sam u prvom trenutku bio u šoku, iz više razloga, jednostavno nisam znao o čemu se radi. Slušam šta mi govori, ali kao da to ne dopire do mog mozga. Nakon što smo završili razgovor, ja sam ćutao nekih desetak minuta, nakon čega sam se pribrao i poslao joj poruku. S obzirom na to da je Hana moja drugarica i jedno beskrajno divno biće, najvažnije mi je bilo da znam da li je ona dobro. Kada mi je poslala poruku da je sa njom sve u redu, laknulo mi je. Važno da je ona super, koliko je moguće, ipak je to stanje šoka, a materijalna šteta će se rešiti. A što se tiče gostovanja, naravno da ćemo i to prvom prilikom organizovati. Ovaj put nam se jednostavno nije dalo, a možda je tako i trebalo, ljubazno nam je sve kao i uvek objasnio Škundrić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Haris Berković: Ovo je istina o vjenčanju sa Radom Manojlović !

Po najnovijim estradnim pričama, Rada i Haris su se nedavno vjenčali u tajnosti. Kako je objavljeno, na vjenčanju je, sa pjevačicine strane, bila jedino njena sestra Maja, ali ne i otac upravo zbog toga što se od početka protivio njihovoj vezi.  – Morali su od njenog oca kriti da će […]

Subscribe US Now