Bojan i Aleksandra Vasković očekuju prinovu!

admin
0 0
Read Time:39 Second

Nakon starije kćerkice Anđeline, koja ima tri i po godine, Bojan i Aleksandra dobiće sina, a supruga pjevača je u petom mjesecu trudnoće. Budući da je kćerku Anđelinu rodila prijevremeno, u šestom mjesecu, Aleksandra nije željela da vijest o drugom djetetu u ranoj fazi trudnoće dijeli sa javnošću.


 Željela sam da se sve ustali, da uradimo nekoliko analiza, pa da onda sa svijetom podijelimo sreću. Budući da sam Anđelinu donijela na svijet u šestom mjesecu trudnoće, odlučila sam da ubuduće o tačnim terminima ne govorim. Reći ću samo da se sinu nadamo krajem godine – navela je ona.

– Aleksandra je dala ime kćerki, pa je meni prepustila odluku o tome kako će se sin zvati – dodao je Bojan, koji priznaje da odluku o imenu za nasljednika još nije donio.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mirza Selimović ekskluzivno za Balkan Stars : "Nova pesma u avgustu a na jesen album"

Jedan od najboljih pevača na estradi, pobednik takmičenja “Zvezde Granda” Mirza Selimović je održao veliki koncert u “Cotton Club Big“ u Prijepolju. Iskoristili smo priliku da popričamo sa Mirzom o svojoj karijeri i planovima! Karijeru si počeo u “ZVEZDAMA GRANDA“, pobedio si, postoji li nešto što ćeš pamtiti iz takmičenja […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now