Mirza Selimović ekskluzivno za Balkan Stars : “Nova pesma u avgustu a na jesen album”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Jedan od najboljih pevača na estradi, pobednik takmičenja “Zvezde Granda” Mirza Selimović je održao veliki koncert u Cotton Club Big u Prijepolju. Iskoristili smo priliku da popričamo sa Mirzom o svojoj karijeri i planovima!

Karijeru si počeo u ZVEZDAMA GRANDA, pobedio si, postoji li nešto što ćeš pamtiti iz takmičenja i šta bi poručio novim mladim talentima koji se takmiče u pomenutom talent show-u ?

U principu, karijeru smo počeli prije toga, profesionalno prije pet godine a moja karijera je krenula prije nešto više od 10 godina ali smo ušli u nešto ozbiljniju priču kada sam shvatio da je to ono sa čim želim da se bavim a to je bilo prije 5 godina.

Jedan si od retkih pevača koji svoju karijeru nije gradio putem skandala, kako si uspeo da sačuvaš svoju privatnost od brojnih tabloidnih medija?

Jednostavno ne dam im povoda da pišu bilo šta, jednostavno budi ono što jesi,nemoj se menjati .

Nedavno si uradio novu pesmu, duet sa svojom koleginicom iz “Zvezdih Granda”, Milicom Todorović, kako si zadovoljan uspehom pesme kao i saradnjom sa Milicom ?

Prezadovoljan sam! Trebalo je vremena da prođe da nađemo odgovarajuću pjesmu ali dugo smo pričali na tu temu, već tri godine i eto, kada se “potrefila” ta pesma prava onda smo odlučili da je snimimo i mislim da je super prošla i da je pun pogodak!

Kakvi su ti planovi za jesen?

Za kraj avgusta planiram snimiti jednu pesmu a za jesen album!

Ko ti je najveća podrška ?

Roditelji i prijatelji !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SEMIR JAHIĆ OBJAVIO “SAD SAM SPREMAN”: Posljednja pjesma koju je napisao Šaban Šaulić

Ovo je posljednja pjesma koju je napisao Šabana Šaulić prije tragične smrti u martu ove godine,i nažalost, nije dočekao njenu premijeru! Semir je otkrio da je pjesma nastala u Krčedinu,mjestu gdje je Šabana volio odmarati i pecati,a pjevač je ponosan što je njemu pripala ta čast da sarađuje sa kraljem […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now