Joca Stefanović za Balkan Stars

Semir Kaljic
0 0
Read Time:56 Second

Učestvovao si u takmićenju “Zvezde Granda“,mnogi smatraju da je Vaše grupa bila najkvalitetnija u istoriji pomenutog takmičenja, koliko Vam je učešće pomoglo u daljoj karijeri ?

SLažem se sa tobom da je to bila jedna od najboljih grupa, u smislu kvalitetnijih pevača koji su bili u našoj grupi. Napunili smo “Arenu“, preko 20 000 ljudi nas je pratilo, pratili su nas tokom cele godine, glasali su za nas, to je jako lep period.

Šta se novo dešava kod tebe, da li je istina da si otvorio svoj muzički studio ?

Ima svašta. Zvanično sam otvorio studio sa svojim kolegom Acom Živanovićem. Spremamo dosta pesama za naše kolege, Katarina Grujić, Aleksandra Bursać, Uroš Živković, tu je u priči bio i Aca Lukas. Nedavno smo otvorili studio i Bogu hvala krenulo je savršeno!

Ko je Joca privatno ?

Ja sam i privatno i poslovno isti, nisam kao pojedinci koji imaju jednu priču privatno, jednu za kamere, jednu za porodicu. Ovo sam ja, i privatno i poslovno sam isti.

Za kraj, poruka za publiku ?

Ovde sam prve sezone gostovao i bilo je mnogo dobro i publika je super i očekujem odličan provod!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PANTOMIMIČAR MARKO STOJANOVIĆ: PANTOMIMI NIJE MESTO NA ULICI, VEĆ U POZORIŠTU!

– Veći deo mlađe generacije ne zna šta je pantomima i to se desilo onog trenutka kada se naša profesija “preselila” na ulice, a ja smatram da joj je mesto u pozorištu. Nemam ništa protiv da se to radi i na ulici, toga ima i u svetu, ali da pantomimu […]

Subscribe US Now