“NEMA SUMNJE, URADITE TO”- JASNA PORUKA MILINOG MODNOG BRANDA

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Rado vidjeno lice televizije GRAND, kako u GRAND MAGAZINU tako i u GRAND NEWS, Mila Ćurčić od nedavno je vlasnica modnog branda NO DOUBT. Porazgovarali smo s njom u vezi toga, počevši od nastanka do koncepta samog branda.

KADA I KAKO JE NASTAO BRAND?

Ideja za brendom postoji godinama unazad. Inicijalno, bio mi je u planu neki Concept store i dugo sam o svemu razmišljala, razlagala , ali malo i odlagala dok ne definišem sve . Prošla godina je presudila, ali i potrebe snimanja mojih emisija koje iziskuju 7-8 odevnih kombinacija nedeljno. To je bilo inicijalna kapisla i zatim sam napravila prvi korak sa haljinama. Ubrzo sam proširila na majice, dukserice … I, evo, tu smo sada i ekspandiramo.

KOJI JE KONCEPT BRANDA I KOJI SVE KOMADI SU DIO NJEGA ?

Kombinujem high street modu i couture . Ali, moram priznati – akcenat je na “high street”. Moje primarno zanimanje mi nekako više nameće haljine , ali privatno sam apsolutno tip za ovo drugo.

KOJU JAVNU OSOBU BISTE OBUKLI U VAS BRAND I ZAŠTO?

Uh, nisam o tome baš razmišljala. Više pratim svetsku modnu scenu, najčešće i neke inostrane modne blogerke. Ali, ovako, na prvu Jelena Karleuša mi pada na pamet. Prevashodno, zbog svog stava gde dominiraju smelost i bunt.

KAKO VIDITE MODU U SRBIJI? KOME JE NAMENJENA ODEĆA?

Moda u Srbiji je najviše pandan zapadu. Jedino, a to je možda i nešto što mi nije prijatno da vidim, što se dosta propagiraju kopije gde se vidi taj “strah” i žudnja za nečim nedostižnim. Dok, sa druge strane uvažavam slobodu kod mnogih i veličinu u tome da i od manje količine novca sastave bombastičnu kombinaciju i iznesu je kao milion $ . E, to je stil. Lepota je u jednostavnosti. -upravo sam kroz ovo odgovorila i na drugi deo pitanja. Takvima.

NO DOUBT PORUČUJE POTENCIJALNIM KUPCIMA ŠTA?

“No doubt” je sam po sebi poruka . Imamo i logo u kojem je istaknuto DO (noDOubt) i upravo zbog toga što ja sebe svakodnevno motivišem, tako sam i formirala naziv. Poruka je :” Nema sumnje, uradite to! (Šta god da žarko želite) ! ”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ZORAN ŠUMADINAC O JELENI KARLEUŠI

Zoran Šumadinac astrolog ezoterista , dobitnik zlatne plakete u Sarajevu 2018 -te za najboljeg astrologa, vlasnik hita Autotune, uradio je kratku analizu aktuelnih dešavanja vezanih za pevačicu Jelenu Karleušu. Za folk divu Jelenu Karleušu sam početak 2019 počeo je a i nastavio se u veoma lošim aspektima. Mnogi kažu da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now