“Back to school”: povratak u školu sa stilom!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Prvi dan škole jedan je od najznačajnijih dana, kako za samo dijete tako i za roditelje. Uopšte, polazak u školu spada među najvažnije događaje u životu svake porodice, pa samim tim, roditelji često ne znaju što očekivati, kako se pripremiti za taj događaj, jer riječ je o trenucima u kojima se dijete treba dokazati i pronaći svoje mjesto u društvu.

Nabavka školskih knjiga za mnoge je stresan zadatak, ali zato bi utjehu mogli pronaći u šarenim sitnicama bez kojih nijedna školska godina ne može početi. Ako ste u potrazi za školskom torbom, morate paziti na njenu veličinu, težinu, ima li postavljene naramenice i zadnju stranu. Sve te karakteristike utiču na udobnost, a na kraju i na zdravlje kičme. Najbolje bi bilo u kupovinu povesti svog mališana i na licu mjesta provjeriti odgovara li mu. Vašeg će mališana posebno razveseliti dizajn školske torbe, pa ne bi bilo loše odabrati radnju u kojoj postoji širi izbor. Naš predlog je Samsonite, koji nudi kvalitetne i udobne školske torbe, sa upečatljivim kolorističnim detaljima i retro prizvukom. Ove torbe biće prava podrška u novim školskim izazovima. Kako biste se na vrijeme pripremili za početak nove školske godine, iskoristite njihovu fenomenalnu ponudu: 30% popusta na sve školske torbe i pernice za djevojčice i dječake!

Za ljepši i ugodniji povratak u školske klupe, tu je nova Piazza Italia kolekcija, u kojoj ćete, sasvim sigurno, pronaći fenomenalne kombinacije za vaše mališane. Svaki dan stiže nešto novo, pa ih zato pratite redovno na društvenim mrežama ili posjetite njihovu radnju. Kako bi povratak u školu bio kompletan, tu su i nove linije Samsonite kofera, za nezaboravne nove avanture.

Garderoba: Piazza Italia

Torbe: Samsonite

Frizura (Kana): Filip, Sophie’s Beauty Line

Make – up (Kana): Ivana Jovanović

Fotografija: Marko Gardašević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Almir Aka Hukelić uradio instrumental na Šantićevu pjesmu „Što te nema“

Prije nekoliko mjeseci najpoznatiji bosanskohercegovački gitarista Almir Aka Hukelić je sa Dževadom Keranović, bh. interpertatoricom sevdalinke sa prebivalištem u SAD-u, objavio obradu poznate pjesme „Što te nema“ u duhu sevdaha. Sada je odlučio za ove neprevaziđene stihove Alekse Šantića uraditi instrumental i podijeliti ga sa svim ljubiteljima dobrog zvuka. Muziku […]

Subscribe US Now