Ivana Žigić ekskluzivno za Balkan Stars

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Jedna ste od najlepših estradnih umetnica kod nas, kako bi opisali Ivanu u nekoliko reči ?

Hvala na komplimentu, lepo je čuti lepu reč! Kako opisati Ivanu, rekla bih normalna, talentovana i pomalo komlikovana.

Član ste sigurno mogu da kažem jedne od najpopularnijih grupa na Balkanu, grupa Models, kako je došlo do saradnje I koja je ‘’tajna’’ Models-ica ?

Nije tajna da je grupa Models, bend načinjen od manekenki, modela koje su tu da naprave dobar show, sreća nas je poslužila pa imamo prilično hitova koje naša publika izuzetno voli i to nam na nastupima nekako da neku dodatnu snagu i harizmu. Moram reći da mi je najdraže da idem na nastupe jer upoznajemo fenomenalne ljude i tu je prilika da vidim da sam zaista u prošlosti uradila nešto dobro.
Trajemo zahvaljujući Vrbi (nas menadžer i čovek koji je smislio grupu Models kao koncept) i eto posle 20 godina postojanja, smena raznih postava, danas mogu da kažem da sam ponosna što tako jak brend stoji iza mene.

Nedavno ste izdali novi album, Vaša očekivanja ?

Što se tiče albuma, bila sam zadovoljna onog trenutka kada je izasao a reakcije koje smo dobili sada kada smo krenule u promociju su prevazišle sva moja očekivanja.

Neka poruka za mlade, za one kojima su Modelsice uzor ?

Izuzetno sam ponosna na pesme Eurobabe i Nemoralno, to je nekako pogodilo moj senzibilitet i moram ti priznati to je trenutno muzika koja se vrti u mojoj kući. Bravo za tim koji nam je radio album. Poruka ljudima kojima smo moje koleginice i ja uzor je da rade na sebi, da se trude da budu ispravni u životu i nikada ne odustaju od svojih snova!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Šako Polumenta napravio lom u diskoteci "Cotton Club Big" u Prijepolju ! (FOTO)

Šako Polumenta diže prašinu gde god da se pojavi, a svojim hitovima i dobrom atmosferom sinoć je zapalio diskoteku “Cotton Club BIg” u Prijepolju. Nakon više od 20.godina, Šako je gostovao u gradu u kome je kako kaže započeo svoju karijeru! Već posle prve pesme atmosfera je dostigla vrhunac. Šako je koncert […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now