Eleonora za Balkan Stars : Uskoro dve nove pesme i album! (Foto)

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Kada si počela da se baviš muzikom? 

Muzikom i scenskim nastupima aktivno sam počela da se bavim pre oko 8 godina nastupajući u kabaretskoj formi, uz pratnju benda, ili samostalno u pratnji klavira po brojnim beogradskim klubovima, u pozorištu, Kulturnim Centrima, i na televiziji, a modernom igrom se bavim od malena, pa su upravo zbog toga pevanje uz igranje i atraktivni scenski nastupi, tj. Show Performansi osnovna polja delovanja i umetničkog izražaja, kojima se bavim, i u kojima želim da se specijalizujem.

Kako pamtiš prošlu godinu i koji su tvoji uspesi? 

Prošlu godinu definitivno pamtim kao veoma značajnu, jer sam objavila prvu svoju autorsku pesmu SAMO LAGANO, sa kojom sam debitovala na BEOVIZIJI 2019, kao novo lice na POP sceni Srbije, uz zapažen scenski nastup, o kome se na moje veliko zadovoljstvo pohvalno pisalo i pričalo. Beovizija mi je otvorila mnoga vrata, pa sam za istu pesmu uradila i SPOT. Sve je to nastalo u želji, da moja prva autorska pesma, sa kojom bih se predstavila široj publici, bude moderna brža POP DANCE numera, u kojoj bih mogla da se istaknem istovremeno i PEVAČKI i IGRAČKI, te da se po tome izdvojim od ostalih POP izvođača kod nas na sceni.

Pošto ništa od toga ne bi bilo moguće bez TIMA ljudi, profesionalaca, koji stoje uz mene, važno mi je da napomenem da sam muziku i koreografiju radila u saradnji sa ekipom iz nekada popularne grupe 90tih BEAT STREET, Husom, Bebom i Jovankom. Danas oni vode Beogradski Igrački Centar, a među prvima su kod nas radili taj Pop Dance fazon sa celim Show programom na sceni uz puno igrača. Imam njihovu podršku, a zajedno smo ponudili moderan zvuk i scenski nastup koji je u svetskom fazonu, a opet u trendu medju današnjim klincima i mladima kod nas. 

Ko su tvoji uzori ako ih imaš? 

Naravno da ih imam. Uzori su mi bili inspiracija tokom odrastanja za sve ovo čime sam izabrala u životu se bavim, a to su uglavnom POP zvezde iz Amerike, kao što su: Britney Spears, Shakira, Rihanna, Gwen Stefani, Madonna… 

Planovi za naredni period? 

Planovi su mi da u toku ove godine objavim još 1 ili 2 pesme-singla, a nakon toga i album koji sam napisala i čeka svoj momenat. Volela bih da pored video spotova i TV gostovanja u cilju upoznavanja sa publikom, nastupim na još nekim festivalima, kojih je sada konačno sve više u našem regionu, jer mi velika festivalska scena pruža veće mogućnosti za “Show Performans” a to je za mene najuzbudljiviji deo ovog posla. Na taj način želim da budem prepoznata kao PEVAČKO – IGRAČKO SCENSKI izvođač modernog i jačeg zvuka i da doprinesem razvoju POP KULTURE, MUZIKE, PLESA, KOREOGRAFIJE i energičnog SCENSKOG IZRAŽAJA na sceni Srbije i Balkana.

Srdačan pozdrav,

Eleonora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA U KLUBU KASINA

Ova sreda u klubu Kasina biće  spektakularna jer nastupa čuveni Dženan Lončarević  koji je svima dobro poznat po izuzetnim večerima i fenomenalnoj energiji. Dženan Lončarević koji ima odlične hitove pevaće za vas do ranih jutarnjih časova kako svoje, tako i hitove naših najvećih zvezda sa scene i prirediće vam atmosferu za pamćenje. Nema […]

Subscribe US Now