Sanja Stojanović ekskluzivno za Balkan Stars

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Draga Sanja, želimo Vam povratak na estradu, na mesto koje Vam od početka pripada i puno ste nam nedostajali. Kao medijska ličnost bili ste meta brojnih tabloida, nakon toga ste se povukli iz javnog života, kako ste uspeli da se “spasite” od najezde brojnih tabloida?

Pozdrav i Vama! Nažalost tada nisam umela da se borim sa sedmom silom, zato me nije ni bilo. Tako da je moj odgovor da se nisam spasila, ali sada je to potpuno druga priča. Sada stojim na zemlji sa obe noge.

Nakon odluke o privremenoj pauzi u muzičkoj karijeri posvetili ste se porodici, da li možete da nam opišete taj period kako je protekao?

Trudila sam se da svojoj deci budem dobra majka pa sam smatrala da neću moći da ispratim i karijeru i njihovo odrastanje pa sam ipak odlučila da karijera može da sačeka a deca su samo jednom mala i tom uzrastu im je majka i te kako potrebna.

Bili ste učesnik ZG, da li smatrate da se takmičenje tada i sada promenilo u kvalitetu? Vaše mišljenje o takmičenjima koji se sada emituju kod nas ?

Zvezde Granda su brend koliko god se to menjalo. Smatram da je kandidatima teže jer ih ima više pa samim tim ako nemaju X u sebi, džaba im sve.

Uspešna ste majka, kako ste uspeli da održite Vašu lepotu koja je i sada nakon toliko godina veoma izražena, sve čestitke!

Hvala Vam na komplimentu, ipak mislim da je genetika učinila svoje. Od estetkih zahvata sam radila usne, ostalo sve je majka priroda.

Na društvenim mrežama ste najavili novu pesmu, o kakvoj je pesmi reč?

Pesma je brza, prava ženska. Mislim da će se u njoj pronaći kako devojke tako i žene. Očekujem od nje puno tako da je ostalo da je ekranizujem i vidim reakcije.

Za kraj, poruka od Sanje za njene prijatelje i pratioce kao i čitaoce Balkan Stars-a?

Pozdrav svim čitaocima Balkan Stars-a,na pravom ste mestu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PANTOMIMIČAR MARKO STOJANOVIĆ: PANTOMIMI NIJE MESTO NA ULICI, VEĆ U POZORIŠTU!

– Veći deo mlađe generacije ne zna šta je pantomima i to se desilo onog trenutka kada se naša profesija “preselila” na ulice, a ja smatram da joj je mesto u pozorištu. Nemam ništa protiv da se to radi i na ulici, toga ima i u svetu, ali da pantomimu […]

Subscribe US Now