U srijedu humanitarno veče za liječenje Fuada Ramusovića

Semir Kaljic
0 0
Read Time:50 Second

U srijedu, 14. avgusta, na terasi Hotela „Berane“ održaće se humanitano veče, a sav prihod biće upotrijebljen za  dalje liječenje Fuada Ramusovića– bivšeg sekretara Fudbalskog kluba Berane. Humanitarno veče će početi u 21. čas, a prisutne će zabvljati  Jadranka Barjaktarović i „Aki bend“.

Za sve one koji budu željeli da prisustvuju humanitarnoj večeri, ulaz je pet eura, a, kako je najavljeno, oni koji budu željeli da dodatno pomognu teško povrijeđenom Fuadu Ramusoviću u njegovom liječenju u specijalizovanim zdravstvenim ustanovama, to će moći da učine ostavljanjem priloga u zasebnoj kutiji koja će se nalaziti na terasi hotela.

Podsjetimo, Fuad Ramusović je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije desetak mjeseci, nakon čega je ostao nepokretan.

Ramusović je bivši sekretar FK Berane, koji je taj posao obavljao tridesetak godina.

Da istaknemo, humanitarno veče organizuje grupa Beranaca koji žive i rade van rodnog grada, na čelu sa Veselinom Mujovićem– bivšim rukometašem a sada sportskim radnikom, u saradnji sa menadžmentom Hotela „Berane“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Joca Stefanović za Balkan Stars

Učestvovao si u takmićenju “Zvezde Granda“,mnogi smatraju da je Vaše grupa bila najkvalitetnija u istoriji pomenutog takmičenja, koliko Vam je učešće pomoglo u daljoj karijeri ? SLažem se sa tobom da je to bila jedna od najboljih grupa, u smislu kvalitetnijih pevača koji su bili u našoj grupi. Napunili smo […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now