ZOKI ŠUMADINAC SLOVENAČKOJ ZVEZDI DAVORU LAZIĆU GLEDAO U ŠOLjU I PREDVIDEO MU SJAJNU KARIJERU !

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Zoki Šumadinac je jedini koji je uspeo da za kratko vreme pokori estradu i zadobije armiju fanova. Zoki je popularan ne samo kod nas, već i u dijaspori. Zbog njegove popularnosti dobija  puno ponuda za saradnju, jedna od tih ponuda je pristigla i od slovenačke zvezde Davora Lazić.

Njih dvojica su odradili zajedničku pesmu pod nazivom “Bomba” koja će biti lansirana šestog septembra.  Njih dvojica su se ponovo radi nastupa sreli u Višegradu gde su na gradskom šetalištu popili čuvenu Zokijevu” kaffidžonku “a onda je Zoki pogledao u Davorovu šolju i evo šta je prognozirao Davoru.”

Davoru se smeši veoma dobra i dugotrajna karijera. Sve do sada Davor je imao uzlaznu karijeru i to ne samo estradnu već uspeha je imao na drugim biznis frontovima. Ovaj sjajan dečko poseduje neverovatnu koncentraciju pozitivne energije jer mu je aura obasjana jakom svetlošću , to je i razlog njegovog dosadašnjeg uspeha ali i garancija da uspeh mu tek predstoji.

Nema sumnje da će se Davoru otvoriti vrata univerzuma koja ga vode ka vrtoglavom uspehu a što je najvažnije  ta vrata će dugo biti otvorena”, prognozirao je Šumadinac.

Da podsetimo Zoki za par dana ulazi u Zadrugu 3 gde će i tamo gledati u kafidžonku. Mi jedva čekamo – a vi ?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Grupa Srebrna krila nakon 27 godina izdala novu pjesmu

Grupa Srebrna krila na čelu sa Vladom Kalemberom, objavila je, nakon 27 godina, novu pjesmu “Jel ti žao zbog nas”. “Teško je odrediti koliko vremena se radi na nekoj pjesmi. Kako je ovo zadnja pjesma koja je rađena dobro se sjećam hronologije. Neno Ninčević i ja smo se našli na kafi u susjednom kafiću i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now