PORED TALENTA BITNA JE SPREMNOST ZA ESTRADNE VODE

0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Dejan Sajdel- ELEVEN nova muzička nada, poreklom bosanac sa adresom u Sloveniji , uskoro velikim koracima kreće u estradne vode.

Ljubav prema muzici od kada kreće i kakvo nam iznenadjenje spremaš?

Ljubav prema muzici kreće već od djetinjstva. Uvijek sam pjevao po kući i zamišljao sebe kao veliku zvijezdu. Skupio sam hrabrosti i uskoro kreće moja prva pjesma i spot. Pjesma se zove DE FACTO. Napisala je Violeta Mihajlovska, a muziku mi je radio kompozitor Slavko Milovanović, snimaću je u Trag Atelje u Beogradu. Ovo je moj prvenac pa sam izabrao po sebe najbolje za ovaj posao. Nastojaću da svaki put nadmašim sebe.

Koji su tvoji muzički uzori?

Generalno nemam uzora, ali mi je upečatljiva Beyonce sa svjetske scene, a sa naše Jelena Karleuša. Za Beyonce nema potrebe da objašnjavam zašto, a za JK, jer je jedna lafica, veliki humanista, borac za prava, iskrena i drugačija sa naše scene,njeni nastupi i ona kao ličnost može da parira sa svjetskim zvijezdama.

Kada bi imao moć da nešto promjeniš šta bi to bilo?

Promjenio bih mržnju u ljubav! Farmacija bi pustila lijek za sve bolesti! Niko nikada ne bi bio zapostavljen.

Tvoj životni put nije bio lak. Šta bi nam ti rekao o tome?

Smatram da svako na svom putu ima prepreke koje mora sam da predje! Imao sam ih dosta. Roditelji su pokušali sve da mi obezbjede što su mogli ali sam se i ja borio. Uvijek sam bio skromam. Roditelji treba da su uvijek tu za svoju djecu, kao što su moji za mene. Kada sam napunio 18 godina trudio sam se da ja njima dajem i da im pomažem, sa godinama sam postajao sve bolji i bolji. Mama me je naučila kulturi i sa njom sam proputovao pola svijeta. Sada se trudim da im omogućim sve što su zaslužili.

Koji su tvoji planovi vezani za estradu?

Trudiću se da puno ulažem u sebe i da svaki put nadmašim sebe kao što sam rekao ,a imam cilj a to je da budem zvijezda, ne samo zbog popularnosti i ega nego i iz humanih razloga. Izabrao sam najbolje saradnike tako da nema sumnje u uspjeh mojih projekata!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sloba Vasic novom pesmom „Milion“ ima posebnu poruku za „Dušmane“

Zvezda Granda Sloba Vasić nakon kraće muzičke pauze odlučio je da svoje fanove obraduje novom pesmom.  Pevač je danas premijerno predstavio novi singl koji nosi naziv „Milion“. Muziku, tekst i aranžman radio je Dejan Kostić ! U spotu se pojavljuje i mlada i atraktivna Medina Huremović, poznatija kao „Miss Lilla“. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now