Skoro milion pregleda!

admin
3 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Posle ogromnog oduševljenja publike na cover za pjesmu ” Oženićeš se ti” da li si očekivala uspjeh i koliko je taj “cover” zaslužan za odličan tok u tvojoj karijeri ?

Snimiti cover uvijek je izazov za svakog pjevača, naročito ako je pjesma bila hit ili je to nešto što se trenutno sluša. Lično nisam očekivala ovoliki broj pregleda s obzirom da pjesmu nisam reklamirala. Ovu pjesmu sam izabrala kako bih je oživjela jer je nekad bila veliki hit i drago mi je što sam uspjela u tome. U svakom slučaju cover je odskočna daska za nekog ko se bavi muzikom.

Da li imas u planu snimanje nekog novog covera ili pjesme ?

Za sada ne planiram snimanje covera ili pjesme.

Osim bavljenja javnim poslom često na društvenim mrežama možemo vidjeti i da se baviš onim prelijepim ženskim zvanjem ” vaspitačica ” kako postižeš sve i kako organizuješ svoje vrijeme ?

Složićemo se da je rad sa djecom jedno od najljepših zanimanja, i kada volite posao kojim se bavite onda se potrudite i da se organizujete.

Važiš za jednu od najtraženijih crnogorskih pjevačica mnogi kažu “rijedak primjer pjevačice sa stilom ” da li sama biraš odjevne kombinacije ili si pak zadužila nekog od dizajnera za to ?

U svakom poslu treba imati stila pa tako i u pjevanju. Uvijek sam se trudila da budem svoja, odjevne kombinacije osmislim sama osim nekih nastupa koji su vezani za takmičenja gdje su glavnu ulogu imali moji kreatori.

Tvoji planovi za nastupajući period ?

Sto se tiče nekih planova za nastupajući period ne mogu vam sa sigurnošću reci kako ce se sve odvijati. Mnogi nastupi su otkazani zbog trenutne situacije, ono sto najviše želim je da ostanemo svi živi i zdravi a za ostalo otom potom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lansirani “Blauer” lifestyle parfemi!

Nedavno je na crnogorskom tržištu lansiran italijanski parfemski brend “Blauer”. Događaj povodom lansiranja koji je upriličen u hotelu Centreville, okupio je brojne ličnosti iz javnog života, koje su imale priliku da prve isprobaju mirise i odaberu svoj favorit između tri linije: United, States i Camou. Blauer je brend koji je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now