HANKA PALDUM: HITOM „JA TE PJESMOM ZOVEM” TADAŠNJEG SUPRUGA SAM ISPRATILA U VOJSKU”.

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Pevačica Hanka Paldum gostovala je u radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” i Nenad Škundrić je zapravo jedini novinar iz Srbije koji je kontaktirao kraljicu sevdaha kako bi uradili intervju i najavili njen veliki solistički koncert, koji je zakazan za 14. oktobar u dvorani “Vatroslava Lisinskog” u Zagrebu. 
– Nisam momak koji ima predrasude, niti sam se istima bavio. Hanka Paldum je definitivno žena koja je u svojoj karijeri napravila rezultate vredne poštovanja. Bio mi je izazov da uradim intervju sa njom, da popričamo i o nekim drugim stvarima, ne samo kada je njen koncert u pitanju. A svakako da mi je velika čast, s obzirom da Hanku ne poznajem lično, da je pristala da razgovara sa mnom i mogu da vam prenesem samo najlepše utiske, jer se radi o jednoj profesionalnoj i ljubaznoj ženi, izjavio je Škundrić.
Na pitanje da li se negde možda plaši da će mu pojedine kolege zameriti na ovom intervju-u, odgovorio je sledeće:
– Mogu samo da mi zavide. Već sto puta ponavljam, da ja kolege nemam, tako da me baš briga šta će neko da kaže. Ja sam radijski i televizijski voditelj, pisac, glumac, tekstopisac, dizajner, novinar, pevač, glumio sam u mnogim spotovima, snimao reklame… ne znam na koje kolege mislite? Sve što radim u životu, radim čistog srca i apsolutno ne obraćam pažnju na komentare drugih ljudi, kada je moja karijera u pitanju. Intervju sa Hankom je želja mnogih novinara i voditelja iz Srbije, to pouzdano znam, tako da te dvostruke aršine ne podnosim i neka svako radi ono što hoće i želi, mene neka ostave na miru. Jedino mogu da mi zavide što trenutno radim najslušaniju net autorsku emisiju i da po svim statistikama niko ne može ni da mi se približi. U suprotnom, odlično se zna da kada ja progovorim, mnogim “kolegama” zatvorim usta do kraja života. 
U intervju-a sa Hankom Paldum, Škundrić se dotakao i čuvenog hita “Ja te pjesmom zovem” upitavši je da li je istina da je tu pesmu posvetila tadašnjem njenom suprugu:
– Pa, iskreno nisam. Nego se tako potrefilo. Tu pesmu sam otpevala na jednom festivalu, kao debitant, a neposredno posle toga mi je tadašnji suprug otišao u armiju i tada sam ga ispratila tom pesmom, da se vrati što pre. 
Talk show emisija “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” emituje se svakog četvrtka od 19h, pa sve do ponoći, u sklopu kompanije TopMedia, na net radijskoj stanici “TOPVIBE”. Emisiju možete slušati putem linka http://gamecraft.me/test/  koji je dostupan apsolutno za celi svet ili tako što ćete posetiti njihov portal topmedia.rs i videti sve potrebne informacije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ZAVRŠENA BORBA ZA PESMU: Za ovu numeru Jana nije pitala koliko košta! (VIDEO)

Pevačica Dragana Todorović Jana borila se svim silama da pesmu „Imperativ“ prisvoji za sebe, ali kako u toj nameri nije uspela, napravila je kompromis, pa je sa kolegom Aleksandrom Zoranićem snimila duetskiu pesmu. Pesma „Imperativ“ se Jani svidela na prvo slušanje i nije tražila sredstva, samo da je dobije za […]

Subscribe US Now